Web Analytics
Jump to content

Blues improv


AlexanderT
 Share

Recommended Posts

Lyden var pen, men ble litt spinkel noen ganger.

Du har mange bra idéer, og det du spiller henger mer sammen enn det jeg gjorde. Du har noen ganger litt SRV over det du gjør her, og det er fett.

Pent spilt!

Link to comment
Share on other sites

Ja, dette var ogsaa bra! Men du gjor mye det samme, merker jeg.. Som f.eks den benden i starten. Du trekker den veldig langt.. Men ellers er det mye kult. Savner noen lop, men ellers syns jeg det var spess fett med oktavspillinga di..

Kan ikke si jeg horte saa mye SRV her.. Men det er vel ikke no poeng aa bli som han ( :P )

Chill 8)

Link to comment
Share on other sites

Repetisjon er alfa og omega i blues, men jeg kunne kanskje lagt mer på idéene for hver gang. Takk for idéen om løp. Det er noe jeg har fullstendig oversett.

At lyden kan virke spinkel, kan kanskje være at det er single coils på en nokså clean setting. Det er iallefall slik jeg liker å ha den

SRV er skambra, men jeg skal jo bli Alex. Hehe. Hører forresten mye på Scott Henderson.

Link to comment
Share on other sites

At lyden kan virke spinkel, kan kanskje være at det er single coils på en nokså clean setting. Det er iallefall slik jeg liker å ha den.

For all del, det er en pen lyd. Men du mangler noe som gir lyden litt baller.

Link to comment
Share on other sites

Veldig fint spilt - og vakker lyd!

Liker godt at du holder det nede. Vet ikke om du har chops til å gjøre mer eller ikke, men liker uansett at folk holder seg til greia som du gjør her. Låter stilmessig korrekt og gjennomført, selv om det kan virke som du har litt få licks "under beltet." (Og det er jo stort sett licks blues handler om. )

Edit: Så Scott Henderson live i Wien med Joe Zawinul i høst. Det var egentlig litt skuffende, han var overraskende anonym. Men liker også spillinga hans veldig godt.

Link to comment
Share on other sites

Takker for alle kommentarer! :)

Skal foreslå blues som tema hos gitarlæreren min i dag, så har jeg noe å bryne meg på i sommer.

Peri, du har rett i at bluesvokabularet mitt ikke er så veldig stort, og det er noe jeg må jobbe mer med. Skal satse på å transkribere litt fremover.

Så veldig rask er jeg ikke akkurat, men kan spille en god del raskere enn det jeg gjorde i det klippet. Følte aldri jeg kom så langt, siden backingen var så kort. Hehe.

Ble det bare komp på Scott i Sawinul gruppa? Syntes jeg leste noe slikt i et intervju. Foretrekker jaffal gutten i en trio setting.

Link to comment
Share on other sites

Ble det bare komp på Scott i Sawinul gruppa? Syntes jeg leste noe slikt i et intervju. Foretrekker jaffal gutten i en trio setting.

Han var ikke med på alt - kom vel bare inn på et par låter. Og da koret han en del. Nå er dette en stund siden, så husker ikke detaljer. Husker bare at jeg synes han var i overkant anonym....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.