Web Analytics
Jump to content

Erfaringer med Line 6 Helix HX?


Pledrik
 Share

Recommended Posts

Er det noen som har testet HX Effects ennå? Har plassert "det store" pedalbrettet fast på øvingslokale, og selv om jeg fint klarer meg med noen få pedaler hjemme så kunne jo det vært moro å ha litt flere valgmuligheter. Er det så bra som folk sier, eller er det bedre å holde seg til vanlige pedalz?

Link to comment
Share on other sites

18 minutter siden, germaniumkid skrev:

Siden jeg også lurer på dette og muligens flere, og med tanke på Castorfibers oppfordring til flere tråder, skilte jeg ut denne fra Dagens småprat til egen tråd. Håper det er greit @Pledrik.

Herlig - skal ta dette til etterretning og huske på dette i fremtiden. 

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • 2 weeks later...

Jeg har den, og uten å lage en review er HX en fantastisk enhet. Som jeg har skrevet tidligere har den erstattet hele pedalbrettet mitt, og jeg har solgt alt uten emosjonell tilknytning. Med tanke på at den koster like mye som én strymon (storgutt) var valget lett for meg! Har laget et par videoer om den, dog ikke noe lydgjnnomgang, men jeg kan gi en link dersom det er ønskelig :) Kan godt lage en lyd-video h is dere ønsker det altså! 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@kristoffereide, som jeg skrev i en annen tråd er jeg veldig intr. i denne selv men har liten erfaring med med slike typer brett fra tidligere. Hva jeg har prøvd å finne utav er hvordan denne er i en livesammenheng. Hvordan en kan lage banker/patcher (eller hva søren dette kalles på multieffektspråket) og hvordan disse blir organisert/systematisert ut fra feks en setliste. Observerer også at denne kan brukes som individuelle effekter, altså som et old school brett med enkle effekter. Hvordan er det å hoppe fra den modusen til da tidligere nevnte oppsett? 

Dette virker kanskje banalt for folk med lang erfaring med multieffekter, men er altså for gamle meg ting jeg lurer på ;)

Link to comment
Share on other sites

På 16.5.2018 den 22.23, Pledrik skrev:

Takker:). Blir litt klokere, men merker jeg fortsatt er skeptisk. Får dra å prøve en slik sak en dag. 

Kanskje de kommer med en hand wired versjon. Da kan du også handle vettu :D

 

 • Like 1
 • Haha 4
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
8 timer siden, germaniumkid skrev:

Kjøpt. 

Om noen har tips til ok Exp. pedal med liten footprint (lol), gi lyd. 

Mission er visst topp men diger i størrelse 

Jeg hadde en Hotone Soulpress en periode. Den tar liten plass og er helt grei som expressionpedal. Den har i tillegg funksjon som volum- og wha-whapedal (krever strøm). Jeg mener å huske at @SteikBacon kjøpte den av meg, og at han vurderer selge?

hotonesoulpress.thumb.jpg.03828db570737fd659e7b9878ced3d16.jpg

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg har helt sikkert skrevet det før, men jeg tenkte egentlig å kjøpe en HX, inntil jeg kom over et knakende godt tilbud på en Helix LT. Nå bruker jeg den med ampsimulering til øving hjemme (med monitorer eller headset), og uten ampsim. med «årntli» amp på øving osv.. Beste fra begge verdener, mao. ? Alle har nok ikke det behovet, men kan være verdt å tenke over ihvertfall ? (Helix native er jo også et alternativ for hjemmebruk.)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.