Web Analytics
Jump to content

Og enda en fjøl.


Recommended Posts

Denne begynte jeg å olje i går, og den har pots og Strat input. Denne skal få les Paul hals og GFS sin Bigsby kopi. Men den er det venteliste på. Og telepickups. Det blir toggle switch oppe i hjørnet. Denne får 24" scale med les paiåul hals. 

Her har jeg frest og mekket litt. Denne skal få bakplate. 

 

image.jpeg

image.jpeg

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

31 minutter siden, Rottenikken skrev:

Ja, det stemmer det, erik 

Er det forresten plass til bigsby på denne nå som jeg får fire pots?

Det er godt mulig, men det er jo bare å måle.

BigsbyPrint-B7-1200.jpg

Link to comment
Share on other sites

Du har jo fått målene på Bigsby B7, men den er vel først og fremst beregnet på gitarer med buet topp. Stolen må stå riktig ifht. skala. Bigsbyen er det sikkert litt slingringsmonn på, men vil tro det ikke er noen fordel å få den for tett oppi stolen. Bigsby B5 er kanskje mer riktig i ditt tilfelle. Tenkte ikke på det.

Link to comment
Share on other sites

15 timer siden, Rottenikken skrev:

Jeg tenets tele bridge pickup men hva skal jeg ha I halsposisjon? Anbefaling å komme med? Jeg er usikker på om det blir tele eller humbucker der. 

Sett inn en P90 da vel!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.