Web Analytics
Gå til innhold

Baxter

Medlem
 • Innholdsteller

  182
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Baxter vant dagen sist April 23 2016

Baxter hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

160 Excellent

Om Baxter

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

968 profilvisninger
 1. Hvis du mangler elektronikk til budsjettpris, så har jeg mye rart liggende, alt fra switcher og jacker til pickups.
 2. Hvis det bare er til hjemmeøving og testing av og til, så kan jo kanskje Orange sin micro amp brukes, eller Blackstar sin Fly 3 gjør jobben. Jeg har begge og er godt fornøyd med dem for hjemmeklimpring.
 3. Eller finn ut hva slags pedal du ønsker, søk på koblingsskjema på nett og kjøp komponentene løst selv. Da tar prosjektet litt lengre tid, men koster en brøkdel.
 4. Halsen kommer fra ArneK. Var en del av en handel for et års tid siden. Har egentlig lyst på en firebird hals, men sliter med å finne en.
 5. Da har denne blitt plukket frem igjen, har gitt meg på å lage egen hals, det får vente til et senere prosjekt.
 6. Da har jeg også fått en ekte Les Paul i hus, om enn billigvarianten. En av de største kritikkene denne gitaren har fått er bredden på halsen, men når man har hender som mine, som kan brukes til å padle en ferge gjennom en fjord, så er den fantastisk behagelig. Jeg stortrives med denne, og den blir i hus lenge.
 7. Hva er målet for ledende? Rent kommersielt sett er vel strengt tatt YouTube Leo den ledende gitaristen i Norge for tiden. Han må jo omdømmemessig også være en av de mest kjente utenfor landets grenser.
 8. Det går ikke an å se, men det burde være målbart. Hvis det bare er en kondensator eller lignende så er det enkelt å bytte. Hvis psu'en ikke er laget for pedaler, men er en standard en så har den sannsynligvis - i senter, da har du kjørt strømmen gjennom pedalen feil vei ta gjerne et bilde av kortet.
 9. Bare vær obs på at bildene på Ali ikke alltid reflekterer produktet de faktisk selger. Send selgeren en pm hvor du ber om bilder av det faktiske produktet. Les også gjerne anmeldelsene fra andre kjøpere.
 10. Det går også godt an å kjøpe styrenplater i flere forskjellige tykkelser og farger. Bruke en av disse, eller lime sammen flere for ønsket effekt og så sage/klippe/file/pusse til ønsket fasong.
 11. Dette er "god dag mann, økseskaft". Du spør om ting, folk med erfaring gir deg råd. Du gjør noe annet enn du får råd om. Du blir minnet på rådene du fikk. Du sier du skal gjøre det slik neste gang. Neste gang gjør du det samme, og sirkelen fortsetter.
 12. En rullenøtt vil jo ikke ha kontaktpunktet mellom nøtta og strengene kant i kant med utfresningen, så her må nok mer justering til vil jeg tro. Hvis en rulle med en diameter på 5mm ligger i kant med utfresningen, så vil jo kontaktpunktet med strengen ligge 2,5mm fra utfresningen, stemmer ikke det?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.