Endt

Medlem
 • Innholdsteller

  90
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

74 Excellent

Om Endt

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

294 profilvisninger
 1. Vis oss din Tele

  Ngd for noen dager siden og min første tele. Warmoth cabronita med t.v jones. Har ikke skrudd den fra hverandre for å verifisere at det er en warmoth, men kvalitet og feeling er veldig bra.
 2. Vis din Les Paul

  På ingen måte min, eller særlig bra bilde for den saks skyld... Men poster likevell. Låst inne i et skap på Hanks guitars i denmark street, london.
 3. Fikk ikke tak i tru oil, så ble noe jeg ble anbefalt av en møbelsnekker, husker ikke navnet i farten. Så har ikke fått prøvd tru oil.
 4. Stemmer det. Var i utgangspunktet det jeg var ute etter, men fikk en grei byttedeal på en worn cherry. Er nok som å banne i kirka det her, men har lite til overs for cherry sg... Hvit, brun og svart synes jeg er konge, men cherry klarer jeg ikke like. Så da ble det å gjøre noe med det.
 5. En liten oppdatering her. Refinish er ferdig, er fornøyd med resultatet, den er ikke "show ready" men det var ikke hensikten heller med prosjektet. Prøvd meg frem med en 50/50 top wrap utgave, vet ikke hvor mye forskjell det utgjør mtp. spillbarhet, men hvorfor ikke? Hva foretrekker folket? Er strenget med 12-60 i c standard tuning og trenger spillbarhet på de lyse strengene og så tight som mulig på de mørke. Dunlop flushmount strap locks ser veldig rent og ryddig ut, i tilegg er den overraskende godt balansert til sg å være. Fikk også tak i trussrod cover med SG påskrift, den fås ikke løst hos gibson, og kostet mer enn den burde, men vanlig svart 1 ply ble for kjedelig i dette tilfellet.
 6. Flat TRS kabel

  https://norge.thomann.de/ebs_pcf_dl10_dlx_flat_patch_cable.htm?gclid=Cj0KCQiA0vnQBRDmARIsAEL0M1mTfD4Qnjqf0HX5_7Rn2dfkcL1yB48qvyHjro2154Nnr9hCh3VAgv4aAuDNEALw_wcB Bruker utelukkende disse. Bygger veldig lite, og vrir seg ikke feil vei som mange runde kabler har en tendens til å gjøre Ebs som produserer, kjøper de på min lokale 4 sound.
 7. Kan anbefale hipshot, beste tunerene jeg har hatt, har den lukkede typen. 060 gauge går helt fint. Mener også at man kan skru disse fra hverandre og snu de, fks konvertere 3+3 til 6il
 8. Vis oss din SG.

  Hvit Sg er bare riktig!
 9. Hvordan føles danish oil? Har ikke prøvd gitar som har danish oil, heller ikke tru oil for den saks skyld, har bare blitt anbefalt det. Vil ikke ha speil finish på den, men et slitesterkt lag som føles naturlig og ikke sticky som div poly finisher
 10. Prøver forsatt å få tak i birchwood casey tru oil her i rogalandsområdet, uten hell så langt... Er det noen som har tips, evt erfaringer med andre/lignende produkter som fungerer bra? Er åpen for forslag. Her er derimot noen bilder av litt prøvemontering av hardware, knotter er bare satt løst oppå. Den ligger an til å bli akkurat sånn jeg så for meg. Og det er veldig motiverende!
 11. Fikk for et par uker siden hjem en 03 Sg special faded, i worn cherry finish, som jeg tenkte å gjøre noen små oppgraderinger på. Klarte derimot aldri venne meg til fargen, så da ble det full nedstrip og frem med pussekloss og sandpapir og fjerne det lille som var igjen av finish på en gammel special faded. Begynte friskt med 120 grit, deretter over på 240 og gikk til slutt over med 400. Er ikke det vakreste treverket, men gikk likevell for en beiset versjon. Fargen het ibenholt, noe lys til å bære det navnet, men det så da pent ut. Dårlig lys på bilde 4 gjør at den ser mer rødlig ut. Fant også noen inlay stickers liggende i en skuff, ikke nødvendigvis riktig for gitaren (eller beint påklistret for den saks skyld), så usikker på om de blir værende på, men en så lenge så er de der. Plekterbrettet fikk et lag med klarlakk, og er plutsellig som nytt. Her med en Bare knuckle nailbomb i bridge. Blir orginal mic i neck, med ettermontert nickel cover. Til slutt vil den bli behandlet med x antall strøk tru oil Er ingen perfeksjonist, så det er nok av ting å sette fingeren på, men det viktigste er vel forsatt å ha det gøy?
 12. Stemme (droppe) gitar til A#

  Den beste løsningen nevnt til nå.
 13. Stemme (droppe) gitar til A#

  Flat knappen = en halvtone ned Du må stemme alt utenom mørk E streng når du har trykket 4 ganger på flat knappen og mørk e etter 6 ganger. Skal da vise 4 og 6 b'er. Mulig at tuneren din makser ut på 5 b'er. Da stemmer du lav e streng etter d strengen som også er stemt a#. Mørk E er da en oktav ned. Men som flere har nevnt, det kommer ikke til å være spillbart
 14. Stemme (droppe) gitar til A#

  Drop A# er c standard tuning som er 4 halvtoner ned, med lav e streng som er "droppet" til A#, 6 halvtoner ned fra e standard tuning. Drop D til sammenligning er E standard tuning, med lav e stemt 2 halvtoner ned
 15. Stemme (droppe) gitar til A#

  Skaff deg en kromatisk tuner ala boss tu2, korg pitchblack eller en tc polytune. Gitaren bør ha 25,5toms mensur eller lengre og skaff deg strenger som kan takle slik tuning, d'addario 12-60 for eksempel, dette krever og filing av nut og en del arbeid med intonering, avhengig av hvilken gitar du har. Det letteste er å kjøpe en bariton gitar eller en 7 strenger. Få vanlige 6 strengere er egnet for så lav tuning uten en del arbeid