Gå til innhold

Endt

Medlem
 • Innholdsteller

  108
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

77 Excellent

Om Endt

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

336 profilvisninger
 1. Endt

  Tuners

  Egenproduserte av Bråthen?
 2. Endt

  Tuners

  Har bestilt et sett med kluson revolution som er avbildet i første post. Skal gi en oppsummering når de er montert og testet. Forsatt ingen som kan si om det er noe forskjell på gibson deluxe merket vs kluson deluxe tuners? Er det bare forskjellig påskrift, men samme tuner? Lurer fordi jeg vurderer å bytte over fra min lp til min sg når jeg får de nye. Om dette ikke er en oppgradering, så gidder jeg naturligvis ikke...
 3. Endt

  Clean boost pedal

  Sjekk ut mxr micro amp
 4. Endt

  Gitarverksted i Rogaland

  Trond gudmestad i vikeså, eller strand gitars viss du er på feil side av boknafjorden.
 5. Endt

  Tuners

  Ja, de ser spennende ut, så litt på de med en gang de kom ut. Har aldri fått prøvd de ut selv, men prisippet virker jo veldig logisk. Har også tilgode å prøve planet waves locking, som både låser og klipper strengen
 6. Endt

  Tuners

  Funksjonalitet er det ikke noe å utsette noe på, på de originale, men på min 03 classic er tulipanene i overkant grønne. Er og blitt mer og mer glad i locking tuners. Så nå at på min sg så heter tunerne gibson delux mot kluson deluxe på min lp. Er det noe forskjell på disse?
 7. Endt

  Tuners

  Har vært på utkikk etter den perfekte erstatning for kluson tunerne på min les paul, og har funnet det som kan se ut som en vinner, de er locking, nickel, ok pris og vintage stil feste. Lurer på om noen har prøvd disse. Hva foretrekker dere når det kommer til tuners? Locking eller ikke? Og hvilken produsent? Har selv gitarer med sperzel, hipshot, grover og kluson. Den åpenbare favoriten er hipshot. Sperzel er bra, men må borres opp for å få plass til tykke strenger.
 8. Endt

  Kondiser til besvær

  Takk for svar. Skal få hjem noen typer og se hva som funker, og om det blir noe forskjell i lyd. Har vurdert å bypasse, men er ikke så fan av dummy knotter. Og om jeg en dag skulle pensjonere gitaren fra øvingslokalet og anvendes i andre sammenhenger, så er det fint å ha mulighet til å justere tone.
 9. Endt

  Kondiser til besvær

  Kjøper ikke et kit nei, bruker ting jeg har liggende.
 10. Endt

  Kondiser til besvær

  Takk for info. Gitaren er kina kopi av en esp eclipse og har 2 humbuckere med 1 volum til hver samt en master tone. Gitaren skal i utgangspunktet kobles på samme vis som den er nå, men skal skifte ut elektronikken, da den ikke holder mål kvalitetsmessig.
 11. Endt

  Kondiser til besvær

  Prøver å finne utav vilke kondiser jeg skal bestille, og ser at det finnes et hav av typer og verdier. Mitt hovedspørsmål: på den akuelle gitaren er tone og volum pottene på 10 når den er i bruk. Vil da kondisene i det hele tatt påvirke lyden? Er det kun når volum/tone rulles ned at det har noe å si?
 12. Endt

  Your most evil guitar !

  Her har du mine utvalgte når det kommer til tyngre enn hard rock. Ltd Dv8r Dave Mustain sig. Made in Korea. SD aktive pickups, låter og spiller bra og er solid bygd! Forrige eier har spilt mye gigs og små turnéer med gitaren uten flight eller gigbag, og den er forsatt ganske pen stand. "Esp"en har jeg vel posta her før, ikke fullt så evil som den forrige men, men. Det er en kina kopi som jeg har byttet ut alt som kan byttes. Ikke den gjeveste gitaren i samlingen, men den gjør nytten!
 13. Endt

  ENGL Fireball 100 med cab selges

  Burde vel vert postet under kjøp og salg denne her... Med dagens marked skal du være glad om du får over 10-12.000. Snakker av egen erfaring.
 14. Endt

  Vis oss din SG.

  Har en special faded og synes den er bra, men har og prøvd noen som virkelig ikke har vært det. Men 4k er ikke veldig billig, har sett de gå for 2500
 15. Endt

  Vis oss din Tele

  Ngd for noen dager siden og min første tele. Warmoth cabronita med t.v jones. Har ikke skrudd den fra hverandre for å verifisere at det er en warmoth, men kvalitet og feeling er veldig bra.
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.