Gå til innhold

Endt

Medlem
 • Innholdsteller

  326
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Endt vant dagen sist September 6

Endt hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

367 Excellent

Om Endt

 • Rang
  Gitarrocker

Nylige profilbesøk

682 profilvisninger
 1. Har noen en anbefaling på treble booster fronten? Har lyst å se hvordan det fungerer med min rigg, men vil ikke nødvendigvis tømme banken. Finnes det noen budsjettvarianter? Eller går ikke germanium og budsjett hånd i hånd? Legger ved et bilde av Toni fordi, hvorfor ikke?
 2. Ja, power kondisene skal skiftes, det samme med de keramiske resistorene. Takk for tips om dioden. Har du erfaring med kit i fra fromel electronics? Ser de selger et mod og recap kit, men er kansje like greit å kjøpe deler hver for seg?
 3. Fikk hjem en hot rod deluxe i går, kjøpt som en amp med noen feil og mangler av en kompis, som ikke så syn på å fikse den. Noen av tingene er utbedret, men det er en lyd jeg ikke helt finner utav. Er en tomgangslyd som kommer og går litt av og til, kan høres på videoen her. Lyden høres ikke når man spiller. https://youtu.be/a39Pr5citTo Har skiftet et par preamprør som var mikrofoniske, og jeg vet om de vanlige hrdx problemene med caps som lekker og varmgang i resistorer og skal bestille deler når jeg får oversikt. Om noen har hatt lignende lyd, så del gjerne erfaringer
 4. Så du sier at alle på venstresiden er sarte veganere med dårlig rygg? #krenket
 5. Endt

  Dagens gitar

  Dagens øks! (Spade?) Artig sak som er overraskende god å spille på, og låter veldig bra.
 6. Endt

  Dagens gitar

  Fender fredag her i huset. Strat med nytt mint plekterbrett og krem covers og tele med nytt 1 ply matt sort.
 7. Bruker selv en alu vater i fra biltema og sandpapir med klister på baksiden for leveling jobben. Kroningen bruker jeg en baroque kroningsfil, bra kvalitet og koster rett over 200kr. Poleres med stålull og dremel med polerpad og pasta. Har kun tatt full båndjobb på 5ish gitarer, så er ikke proff, men det fungerer veldig bra for meg. Sjekk ut den kroningsfila uansett, det er mitt beste tips. Har også prøvt å krone med trekantfil, men synes det var vanskeligere å få et jevnt resultat.
 8. Endt

  Dagens gitar

  Vanvittig kul gitar 👍🏻 hvordan gikk du frem for å endre halsprofil?
 9. Fikk melding av en som lurte på om jeg ville bytte min katana 50w mot hans sgj uten pickuper. Jeg er jo ikke dum, så selvfølgelig sa jeg ja, og var og hentet den på posten idag. Så og si strøken 2013 mod Sgj med 24 frets og lønne hals. Veldig fin figurering i gripebrettet. Liten pickguard er allerede bestilt, og har noen pickups på lur, vet bare ikke helt hvilke som skal oppi. De svarte tunerene skal også byttes til vanlige kluson deluxe. Er printkort i denne, så om jeg liker den så blir nok også det skiftet
 10. Har en katana 50 som står og støver ned. Spiller 10 av 10 tilfeller på min marshall 50w med half power switch aktivert i de tilfellene andre folk er i huset. Må jeg spille rolig, så fungerer plugins og headphones mye bedre en katanaen, selv på 1,5w mode.
 11. Kult prosjekt! Snakker vi natural/beis finish? Er veldig fan av at alt ikke trenger være bookmatched 👍🏻
 12. Har det skjedd noe mer med denne?
 13. Skulle gjerne hatt lommebok til en sss 😉 Det er mulig det blir en skikkelig bastard. Front panel tweed er vel nok til å få puristene til å rynke på nesen
 14. Har en kamerat som bygger amper, og har lyst å få ham til å bygge en fender type amp til meg. Men vet ikke hva type jeg skal gå for i havet av bra fender amper. Tenker en som høres bra ut clean men vrenger når du skrur den opp. Gjerne med reverb, men ikke et must. Trenger eders innspill og kunnskap. Blir uansett en 1x12 og må ha mulighet for å holde følge med band, men trenger ikke blåse hodet av folk for å høres bra ut. Legger ved et bilde av amper han har bygget i det siste. Vintage spec ac15, ac4, deluxe reverb og champ.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.