Gå til innhold

Endt

Medlem
 • Innholdsteller

  311
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Endt vant dagen sist September 6

Endt hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

348 Excellent

Om Endt

 • Rang
  Gitarrocker

Nylige profilbesøk

668 profilvisninger
 1. Endt

  Dagens gitar

  Fender fredag her i huset. Strat med nytt mint plekterbrett og krem covers og tele med nytt 1 ply matt sort.
 2. Bruker selv en alu vater i fra biltema og sandpapir med klister på baksiden for leveling jobben. Kroningen bruker jeg en baroque kroningsfil, bra kvalitet og koster rett over 200kr. Poleres med stålull og dremel med polerpad og pasta. Har kun tatt full båndjobb på 5ish gitarer, så er ikke proff, men det fungerer veldig bra for meg. Sjekk ut den kroningsfila uansett, det er mitt beste tips. Har også prøvt å krone med trekantfil, men synes det var vanskeligere å få et jevnt resultat.
 3. Endt

  Dagens gitar

  Vanvittig kul gitar 👍🏻 hvordan gikk du frem for å endre halsprofil?
 4. Fikk melding av en som lurte på om jeg ville bytte min katana 50w mot hans sgj uten pickuper. Jeg er jo ikke dum, så selvfølgelig sa jeg ja, og var og hentet den på posten idag. Så og si strøken 2013 mod Sgj med 24 frets og lønne hals. Veldig fin figurering i gripebrettet. Liten pickguard er allerede bestilt, og har noen pickups på lur, vet bare ikke helt hvilke som skal oppi. De svarte tunerene skal også byttes til vanlige kluson deluxe. Er printkort i denne, så om jeg liker den så blir nok også det skiftet
 5. Har en katana 50 som står og støver ned. Spiller 10 av 10 tilfeller på min marshall 50w med half power switch aktivert i de tilfellene andre folk er i huset. Må jeg spille rolig, så fungerer plugins og headphones mye bedre en katanaen, selv på 1,5w mode.
 6. Kult prosjekt! Snakker vi natural/beis finish? Er veldig fan av at alt ikke trenger være bookmatched 👍🏻
 7. Har det skjedd noe mer med denne?
 8. Skulle gjerne hatt lommebok til en sss 😉 Det er mulig det blir en skikkelig bastard. Front panel tweed er vel nok til å få puristene til å rynke på nesen
 9. Har en kamerat som bygger amper, og har lyst å få ham til å bygge en fender type amp til meg. Men vet ikke hva type jeg skal gå for i havet av bra fender amper. Tenker en som høres bra ut clean men vrenger når du skrur den opp. Gjerne med reverb, men ikke et must. Trenger eders innspill og kunnskap. Blir uansett en 1x12 og må ha mulighet for å holde følge med band, men trenger ikke blåse hodet av folk for å høres bra ut. Legger ved et bilde av amper han har bygget i det siste. Vintage spec ac15, ac4, deluxe reverb og champ.
 10. Vurderer å kjøpe et celestion g12m 25w element for å sette i mitt 2x12 kabinett. Hvordan er det å pare høy og lav watts elementer? Står per idag 2x eminence texas heat 150w elementer i. Har og et celestion v12 80 silver series liggende. Tips og erfaringer mottas med takk!
 11. Er ikke en pedal fantast, men liker å ha et par bokser å tråkke på innimellom, så har laget et lite pedalbrett som brukes i rocks medfør. Kjøres inn i front på en Marshall 2553 som er skrudd til behagelig breakup.
 12. Kort fortalt: Hadde flere fuzz pedaler, kjøpte bigg muff russian reissue. Nå har jeg bare denne igjen. Gjør alt ifra doom til zz top og norman greenbaum. Og fungerer like godt på bass som gitar. Skulle jeg hatt en til, så måtte det blitt en boss fz-2.
 13. Hva burde de gjort mener dere da? Dette er vel vanlig prosedyre hos flere produsenter som har ting de ikke får solgt. Firebird x er vel kansje den største floppen i nyere tid og en skitten flekk på gibsons historie, når "nye" gibson skal stake veien videre, så trenger de å kvitte seg med gammelt ræl. De fleste gitarene her har de fått i retur av butikker som ikke har klart å selge. De hadde et stort problem å kvittet seg med problemet på en effektiv måte.
 14. Det enkle svaret er vel ja... Men det gjør du vel med de fleste røramper over 15w... Hadde sett på en av 50w modellene deres i såfall, er et lite hakk mer brukende.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.