Web Analytics
Gå til innhold

Endt

Medlem
 • Innholdsteller

  446
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

Endt vant dagen sist Mai 25

Endt hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

550 Excellent

Om Endt

 • Rang
  Gitarrocker

Nylige profilbesøk

809 profilvisninger
 1. Montert noen eksterne jacks for lettere tilgang. Neutrik female/female.
 2. Mitt første pedalbrett som det er lagt litt tanke bak, og ikke bare noen pedaler på ett brett. G50>tuner>wah>808>rat>switcher>phaser>chorus. Switcheren fungerer som en kanal switch for ampen og legger til reverb og delay når den er på clean kanalen. Ikke en fryd for øye, men det fungerer, og jeg trenger aldri trykke mer enn en gang for å havne der jeg vil
 3. Satte sammen et lite hjemmebrett. Komplett med billige fender patchkabler og daisy chain 👌🏻
 4. Min nyanskaffede Riffmeister. Hadde i utgangspunktet lyst på gitar med p90, men det var noe begrenset utvalg av finisher. Hadde noen deler liggende, så har montert tone pros locking stoptail og bro, hipshot locking tuners, samt iron gear blues engine pickups. Ingen av delene var veldig nødvendig, da den orginale hardwaren virket solid. Digger fargen og feelingen på finishen. Blir ingen fingermerker og fantastisk matt og rask hals.
 5. Takker for svar. Blir det da å fjerne begge led lysene, eller bare det ene? Tror jeg klarer meg fint med en loop enn så lenge. Tanken med å ha 2 var beregnet med en pedal for distortion. Men har ikke fått looperen enda. Så blir å åpne opp, og se mer på det da. Den orginale fotbryteren til marshallen, ser forøvrig slik ut.
 6. Ingen som kan gi noen innsikt i dette? @elektronaut?
 7. Går og grubler i det lengste for å finne en løsning som ikke innebærer for mange kompromisser. Liker veldig godt vrengen i min marshall 2553, men har og et behov for clean. Har prøvd å skru inn en cleanish lyd for og så bruke en bd2 for å ta den opp i high gain landskapet igjen. Problemet da blir at hverken clean eller vreng blir like bra som om jeg hadde byttet kanal. Jeg er en enkel mann som først og fremst må konsentrere meg om å spille, ikke trykke av og på masse effekter, så jeg har bestilt en enkel 2 loops loop switcher. Mitt spørsmål er da: Går det ann å bygge kanal switcheren inn i denne loop boksen? Trenger bare en av loopene om det går. Fotswitchen til marshallen er en enkel ts sak. Altså 1 boks, som når jeg trør på, switcher til clean kanal, samt kjører signalet igjennom loopen. Trykker igjen, bytter til vreng kanal og bypasser loop. Bilde av nevnte looper:
 8. Prøv evenstad musikk. De har en del forskjellige fraktalternativer
 9. Veldig kult, men blir fort dyrt når man kan specce løst
 10. Min meksikaner. Utenom litt båndskjegg som jeg måtte fikse så er dette en dønn solid gitar.
 11. Har en stund tenkt å prøve meg på et enkelt stereo oppsett, der jeg bruker begge halfstackene mine samtidig, men har ingen erfaring, med å bruke mer en en amp av gangen. Pedalbrettet mitt er veldig enkelt, der alle pedaler skal foran amp, sist i rekken er en chorus med 2 outputs. Sånn jeg har forstått det kan det bli problemer med phase og jordstøy. Det er ikke groundlift eller phase switch på pedalen. Vil det fungere å kjøre signal til amp b igjennom en di boks som har disse funksjonene? Eller vil det bare fungere på xlr ut? Kom gjerne med noen råd dere som har erfaring med slike ting.
 12. Hvordan fungerer dette mtp passiv i neck vs aktiv i bridge? Er neck p.u koblet ut, eller er det 2 separate kretser?
 13. Ds var tipset mitt ikke like godt. Min opplevelse er motsatt av @blaamann sin. Tenker ikke over det med min flying v, men sgen har irritert meg. Problemet ble veldig merkbart når jeg hadde dunlop sine dual purpose strap locks, der reimen henger på et stykke ifra kroppen. Løsningen var å montere en annen type som sørger for at reimen ligger helt inntil kroppen. Du kan jo fks gjøre som the riff lord himself og flytte reimfestet
 14. Fest noen avbalanserings lodd på innsiden av elektronikkbrønn platen. Fås kjøpt på biltema. Er ofte ikke så mye som skal til.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.