Endt

Medlem
 • Innholdsteller

  231
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Endt vant dagen sist Desember 8 2018

Endt hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

199 Excellent

Om Endt

 • Rang
  Gitarrocker

Nylige profilbesøk

526 profilvisninger
 1. Endt

  Rødvin sin samling

  Kul samling! Silverburst Lp custom står høyt på lista mi. Tør jeg gjette at du hører på noe thrash? Og tar jeg feil når jeg alltid har trodd at jackson ke1 var en kelly?
 2. Mitt poeng var at den helt sorte er hakket mer nøytral, og i mine øyne har et visuelt større bruksområde. Man kan selvfølgelig spille alt på hva gitar som helst, men er vel en enighet om at en archtop passer bedre til jazz enn en b.c rich, både lyd og utseendemessig.
 3. For all del, viss det er gitaren som inspirer deg til å øve og spille mer så go for it. Viktigheten av å ha en gitar du selv synes er tøff og liker å spille på må ikke undervurderes. Men støtter @Troll. Ville gått for gitar med fast bro som første gitar, er lettere på alle måter. Viss du spiller etter kjente metall låter, så vil de veldig ofte variere i tuning, da er det fordel med fast bro
 4. Mitt råd er å kjøpe en gitar som kan brukes også om noen år, når kansje ikke ax7 er favoritten lenger. Synyster gates modellen er tøff når du spiller ax7, men kansje ikke i andre sammenhenger. Dette mener jeg forøvrig om alle signaturmodeller som så tydelig bærer artisten sin "signatur". For eksempel: kirk hammet sine signatur modeller, der den ene er en "vanlig" superstrat, riktig nok med skull inlays, mens den andre er utvilsomt en kirk hammet modell. Det er hvertfall noe jeg hadde tenkt på om jeg skulle kjøpt gitar.
 5. Endt

  Vis din Dean

 6. Endt

  Vis din Dean

  Min første og foreløpigt eneste Dean. En Razorback v255 om jeg ikke husker helt feil. Kjøpt når jeg var 16år og syntes alt med skarpe kanter og emg mikker var rafft. Ble solgt en stund etterpå da den ikke var spesielt bra... Husker spesielt licensed floyden som var krise.
 7. Endt

  Vis oss din Tele

  Har ikke prøvd dem selv, men har fått med meg at Pribora pickups får mye skryt. Sikker noen her på forumet som har erfaringer med de. Veldig innafor pris også om jeg ikke husker feil.
 8. Lite tips som jeg pleier å gjøre på mine gitarer: gjengeteip på bridge studs, dette hindrer vakling og gjør broen mer stabil. Bilde 2 viser resultat etter flere timer med syredamp og forsiktig buffing med stålull. Tok lengre tid å få patina på denne gitaren enn andre jeg har gjort det samme med. Fortsatt litt fargeforskjell på pickup cover vs bridge og stoptail, dette er grunnet nickel vs chrome finish.
 9. Ble lagt i boks med lokk, med en skvett saltsyre i bunn. Bilde 2 er etter et par timer. Tar de ut ca hver 2 time og skyller de godt samt gå over med stålull for å få et bedre inntrykk av hvordan delene egentlig ser ut. Dette hjelper også saltsyren å "ta tak".
 10. Var ikke fornøyd med mismatch looken på min sg, så her er en liten bilde serie med hvordan delene ble behandlet og resultat.
 11. Endt

  Vis oss din SG.

  Pen gitar! Kommer den til å forbli uten pickguard? Ang classic 57 så har jeg samme erfaring, vet ikke helt hva det var, men stemte ikke i min lp
 12. Endt

  Tips til hardcase

  Ingen som har slitt med stor v gitar med manglende case?
 13. Bruker utelukkende dunlop sitt straplok system på mine gitarer, og er veldig fornøyd med det. På 2 av 3 av mine gitarer som har reimfeste på baksiden har jeg såkalte flushmount fester som krever modifikasjon av gitaren, men gir best resultat synes jeg. her illustrert på min sg. Mens på min flying v har jeg de som heter dunlop dual design, som fungerer som straplocks eller kan brukes som vanlig reimknott. Kommer da litt lengre fra kroppen, men er ikke veldig merkbart
 14. Endt

  Tips til hardcase

  Trenger en hardcase til min Ltd Dv8r, den blir for øyeblikket ikke brukt noe særlig pga manglende case/gig bag, og det er synd, da det er en veldig bra gitar... Trenger tips til hardcase og eller gigbag som er stor nok. Den er større enn jackson king v og gibson flying v. Vil tro den vil få plass i en dean koffert, men de tar enorm plass. Kunne tenkt meg hardcase mer lik klassisk flying v case, bare med nok plass. Setter stor pris på tips og innspill ?? Noe sånt kunne jeg tenkt meg: Her er gitaren for referanse: