Web Analytics
Jump to content

hva er galt med min boss-metalzone?


Tord

Recommended Posts

har en slik en metalzone-effekt, men den funker bare noen minutter etter at jeg har skiftet batteri. Vet at det står sånn heavy duty på roland sine spesiallagde batterier, men dette kan da umulig være årsaken? kan det? :(

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 43
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ta et multimeter og mål spenningen på batteriet. Er den mindre enn 9v har du enten fått et feilprodusert batteri, ellers er det en kortslutning ett eller annet sted i pedalen.

Ellers har du brent noe ;)

Uansett burde du få det på garrantien med mindre tiden har gått ut...

Link to comment
Share on other sites

Mener på at det finnes to typer 9v batterier. På zoom 505'en min (huff... ja jeg hadde en sånn i min ungdom) så sto det i bruksanvisningen at den ene typenmåtte ikke brukes, for da varte batteriet bare i et par minutter.

Link to comment
Share on other sites

Mener på at det finnes to typer 9v batterier. På zoom 505'en min (huff... ja jeg hadde en sånn i min ungdom) så sto det i bruksanvisningen at den ene typenmåtte ikke brukes' date=' for da varte batteriet bare i et par minutter.[/quote']

Alkaline baterier.... Er vel stort sett det som finnes nå, det?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Det er helt klart noe feil med pedalen. Samme åssen batterier du bruker skal det vare noen timer.

Er pedalen kjøpt ny tar du den med i butikken og får en ny. Tror det er 5år garanti på den.

Kjøpte du den brukt er det ikke vits å reparere den. Kjøp en ny brukt på ebay. Sannsynligvis under 400kr inkl. frakt.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.