Web Analytics
Jump to content

Gibson Sg


Erik-M
 Share

Recommended Posts

Bare å velge her det : https://www.finn.no/bap/forsale/search.html?category=0.86&product_category=2.86.92.295&q=SG+GIBSON&sub_category=1.86.92

Er masse SG til salgs til mer eller mindre greie priser . Er en fin SG 61 Reissue i Oslo til 8500,- .

Ellers så er  SG Special Faded helt greie og rimelige  . Litt tamme pickups ( lav output) , men bra kvalitet på gitarene . De er billige pga ingen neck binding, billig "lakk" , ikke hardcase og ingen fretinlays . Har hatt 4 stk av disse .

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=95374172   Grei Faded SG 2016  til 4000,- .

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

19 timer siden, Slashaxl skrev:

Du skal se etter en SG Standard eller en '61 reissue :)

Jeg stiller sp pga at jeg ikke kan noe om disse. hva er forskellen. 

 

19 timer siden, Audun skrev:

Du skal vel ikke ha Gibson, antar jeg? ... :P

Problemer med det???? ;-)

Link to comment
Share on other sites

Den 28.4.2017 at 21.08, OsamaFetLaden skrev:

Interessant med PG- mod på en P90-SG. Har du noen velvalgte ord om hvordan det låter, utover de vanlige 'kuler & krutt'-klisjeene? ;)

 

Hadde ikke all verdens erfaring med Peter Green mod, men fant fort ut at den er nyttig i enkelte låter. Brukte bl.a. effekten på versene i Feel Like Makin' Love (Bad Company) og på Slave av Dum Dum Boys. Vanskelig å beskrive lyden, men jeg fant den ivertfall nyttig. Allsidig gitar som låter bullets and gunpowder?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.