Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vai og Nuno i Trondheim 21.6.17


Tstone

Anbefalte innlegg

Jeg vet ikke hvor mange som har fått med seg dette, men NTNU skal arrangere "Starmus"-festival i år, en diger greie med masse nobelprisvinnere, astronauter++. Dette er store greier inkl Steven Hawking. Som festivalartist har de invitert Steve Vai - som både skal snakke og holde konsert med bl.a Devin Townsend og Nuno Bettencourt i Trondheim Spektrum den 21.6.17, se selv: https://www.starmus.com/artists/

Nå er det bare lagt ut festivalpass (ekstremt dyre) men arrangørene sier det blir lagt ut billetter bare til konsertene også etterhvert.

Vai og Nuno på samme scene må jo bare bli bra :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 1 month later...
34 minutter siden, The Euphor skrev:

Ah, hipster. Jeg er to meter bred, ikke skjegg, ingen tattoo. På seg selv kjenner man andre!

Hehe, sant sant. 
Til mitt forsvar kom skjegget mitt som en respons/kompensering på et veldig tidlig hårtap, samt spilling av metal i sin tid. Var en god stund før hipsterskjegget var i omløp. 
Men det er jo alltid kult å plutselig være hip :D

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Alex2001
   jeg har en washburn n4 1994 liggene og har prøvd og finne litt informasjon om gitaren.. leste meg litt opp på wikipedia for og finne litt info om modeller og priser osv. fikk for meg at det er bare til 1991 gitarene som er laget av steven davies. på min står d at den er "hand made i U.S.A og er datert oppe på halsen med 1994, problemet mitt er at jeg prøver og finne litt info om pris og hvilken modell det er men finner ikke noe info om modellen min på nettet. finner ikke noen bilder av samme gitaren i verken treet på frettboard eller body generelt. vet bare at den har samme specs som de fleste washburn n4 gitarer. 
    
   noen som vet hvilken modell dette er og evt verdi? 
    
    
  • Av Tordenskrald
   1996 Ibanez Jem 10th Anniversary.
   Ebony fretboard, Basswood kropp, Birdseye Maple neck, Dimarzio Evolutions og Lo Pro Edge.
   Skinner skikkelig de Ablanone bindingene rundt kroppen, fretboardet og headstock.
   Skikkelig vakker og rå gitar. Hals profilen er tykkere enn Jem 90th og føles ut som en JPM 90th.
   Det er sikkert samme hals bare med Flower of Life inlays. Skikkelig herlig hals.
   Den låter skikkelig herlig til Rock og Fusion som Guthrie Govan style.
   Anbefaler sterkt Fender og Suhr folk å ha en slik i en samlingen.
   Jeg tror stål plekterbrettet gir bedre lyd enn de Ibanez med plast faktisk. IMO.
   Føler en likhet med Ibanez JPM 90th (John Petrucci) som har direct mount mikker. Er fan av det.
   Tony777 på jemsite har også en Jem 90th bare han bytta ut aliminums plekterbrettet med ett plast mirror, og den låter annerledes enn min da vi matcha dem.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noe jeg har lært, så bruk litt penger på korrekte plekterbrett, kina-varianter funker aldri. Original Fender, Warmoth og fra Crazyparts.de er gode.
  • Kjøpte dette plekterbrettet til en MJT-strat jeg har, men det var helt skivebom på hull-plassering.  Tenker kanskje på dette, da det er rimelig og jeg tror det skal stemme overens med hullene (må fram med målebåndet når jeg kommer hjem i kveld). Problemet er bare at det er fra eBay og Kina, slik at da har jeg vel ikke det plekterbrettet før etter jul.  Da er spørsmålet, finnes det noe kjappere alternativ enn det jeg har linket til fra eBay og som ikke koster skjorta? Er ute etter HSS, helst litt aget hvit eller mint.  EDIT:  Burde kanskje legge ved en beskrivelse av hvor feilen ligger. På bildet under ser dere et bilde av plekterbrettet. Ingen av hullene traff perfekt, de fleste lå litt feil (nok til å ikke få ned i en skrue), mens markeringene med rødt er der det er en ganske stor feil. Særlig ligger feilen i skruen over midtpickupen. Dette skulle vel tilsi at det plekterbrettet jeg har kjøpt tilsier 1962-plassering, mens jeg skulle hatt 1964-plassering? 
  • En kone skjermet etter alle kunstens regler
  • Nå er det vel ganske ofte slik at de fleste amper låter best (for gitaristen) off center. Det er jo derfor man som regel heller ikke plasserer mikk rett i senter på høyttalerkonen, og mange skjermer senter på konen med f.eks. tape.
  • Jeg laget en enkel jig for sliping av scarf joint på halsen /headstock.  Den kan enkelt justeres til hvilken grad jeg vil ha, her f eks, 10 grader.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.