Web Analytics
Jump to content

Trenger du billig miks og master?


Recommended Posts

Hei, jeg har en bachelor i musikkproduskjon og leter etter flere band/ artister som jeg kan jobbe med. Jeg har jobbet med mange ulike sjangere blant annet rock, metal, pop og eletronisk musikk. Sjekk gjerne ut min soundBetter-side og facebook-side;

https://soundbetter.com/profiles/35618-sak-music

https://www.facebook.com/SimenMusic/

Jeg gjør også egen elektronisk musikk som kan sjekkes ut her;

Rock jeg har gjort kan høres her:

Jeg tar 1000kr for miks og master

 

 

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Kan absolutt anbefale denne karen?? 

Han har mikset/mastret vårt nye album og det låter meget bra! 

Genialt å bare kunne spille inn alle sporene selv og slippe å bruke tid og ikke minst penger i studio, resultatet blir top notch etter at S.A.K Music har fått jobbet litt med det? 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Vent... 1000 kroner per låt, eller 1000 kroner for en hel utgivelse?

 

Vi har en 3-spors EP som vi fisker etter miks på. Er ute etter et litt mindre polert lydbilde enn rockeeksemplene dine, men det er du gjerne åpen for?

Link to comment
Share on other sites

ja sure :) Kan gjøre det veldig skittent om dere ønsker det.

1000kr for en singel ja. Hvis det er EP eller album kan jeg gjøre det litt billigere.

Jeg kan ta 2000 for en 3-spors EP

Gjerne kontakt meg på face hvis dere vil ha raskere svar (y)

https://www.facebook.com/SimenMusic/

Edited by simenandreas
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Bumper denne med en anbefaling; miksene våre låter meget bra etter en runde med Simen. Litt frem og tilbake for å få naglet lydbildet, men det må man regne med; spesielt når bandet ofte ikke selv er helt sikre på hva de vil ha alltid ;) 

Ser frem til at de ferdige låtene snart kan slippes ut til folket :D 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
  • Her var det jo overveldende mye respons  Uansett, jeg tenker jeg ender opp med MusicNomad Guitar One og mikrofiber til gitarkroppen, og satser på at det holder i første omgang. Så får man heller se senere, kanskje det ikke trengs mer enn det Så har jeg tre forskjellige rengjøringsartikler til gripebrettet, blir vel å teste D'Addario (Planet Waves?) Lemon Oil snart. Dette skal bli veldig interessant, har aldri prøvd å skikkelig rengjøre et rosewood fretboard før
  • Hei, jeg har nylig oppdaget PRS. Startet dette eventyret med en SE Standard 24 (fra 2018, tror jeg det er), som, imo, er en grei gitar. Det blir nok flere PRS etterhvert Kan også opplyse om at jeg har solgt alle Ibanezene jeg hadde, så jeg er vel muligens ikke noen IbanezFanatic nå.. Uansett, generelt når det gjelder rengjøring så kan det vel holde med å tørke av med en (fuktig?) mikrofiberklut, men har noen noe tips til hva man kan polere med? For å få bort riper og swirls. Skjønner forskjellige PRS har forskjellig finish men noen som har noen generelle råd? Og kan man bruke vanlig carnauba bilvoks (evt hybridvoks) på gitaren? Eller er det noe man skal holde langt borte? Ja, jeg vet det finnes et PRS rengjøringssett.. Og ja, jeg vet hvordan man bruker Google 👍
  • Det er dog vanlig Studio med gloss lakk og humbuckere. Usikker på hva p90s og faded finish har å si.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.