Web Analytics
Jump to content

Trenger tips til kabinett (metall)


Skullkrusher
 Share

Recommended Posts

Hei! Trenger et forsterkerkabinett, og er helst på utkikk etter et 412-kabinett. 212 kan også gå. Har et budsjett på 4000,-. Har sett litt på Laneys Ironheart-kabinetter som kan fås for 3500,- ny, noe som høres litt vel billig ut. Noen som har erfaring med de?

Har en Orange TH30 for øyeblikket!

Link to comment
Share on other sites

Engl kabinetter går fra tid til annen nokså rimelig på finn. Av egen erfaring med a/b testing av marshall 1960, mesa oversized recto, peavey 5150 cab og engl pro 412, så låt i mine ører engl kabinettet tightest, å minst "boomy" mesa kabinettet på en veldig god 2. Plass

Ligger et 212 engl pro kabinett med celestion v30 til 3500 ute nå.

 

Edited by Endt
Link to comment
Share on other sites

Den 7.1.2017 at 22.50, Mortenolb skrev:

Jeg ser egentlig heller ikke vitsen med 412. Har nedgradert fra 8x12 til 1x12-combo B)

Your loss :P

ubrukelig i de fleste sammenhenger selvsagt, men lite som slår å stå foran et fullstack å spille, så på et øvingslokale er det jo innafor :)

 

Link to comment
Share on other sites

Det er så klart delvis estetiske grunner til at jeg vil 412-kabinett, legger ikke skjul på det! Setter pris på de gode svarene jeg har fått, men når noen spør om de burde kjøpe BMW M3 eller M4 så er det lite hjelpsomt å foreslå 320d, fordi den er rask nok. ?

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.