Web Analytics
Jump to content

Kemper Remote bruktpris.


CaptainSexy
 Share

Recommended Posts

Heisann sveisann på deisann ! Jeg har en Kemper veltende inn døren her ila uken og på kjøpet fulgte det med en slik remote. Selv om remoten er meget fjong, så har jeg strengtalt ikke bruk for en slik. 

Hva kan jeg forvente å få for en slik? 

Takk.

Captain.

Link to comment
Share on other sites

Prisforskjell Kemper med og uten remote er akkurat i overkant av 4000,-. Jeg finner ingen plass i Norge de selger løst.

personlig tenker jeg 3000,- levert. Nå er den flett ny hos deg, men over 3000,- så tenker jeg prisforskjellen mellom å handle i butikk konta "brukt" blir for liten... 

med utgangspunkt i 4000,- prisforskjell... om noen selger den løst til mer så blir vurderinga litt deretter.

Link to comment
Share on other sites

Ok, jeg endrer jo knapt lyd selv. Og bytter aldri kanal på forsterkere. Men er avhengig av en volume pedal, en ekstern tuner og en wah. Og en expression pedal for delay miks om man ikke har en tilgjengelig miks knott for hånden. Iblant skrues en booster av og på. Og en sjelden gang skrur man på en phaser, en tremolo eller en chorus. 

 

Men grunnlyden er hovedsakelig den samme hele tiden. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.