Web Analytics
Jump to content

NpGD - Hamer XT Standard korina


el_roffo

Recommended Posts

Et nytt prosjekt kom ramlende inn døra for en liten stund siden. 

standard.jpg

Dette kan jo bare gå bra... Den har forståelig nok blitt gitt opp av tidligere eiere. Halsen er vridd som en gammel klut og har feil vinkel mot kroppen etter et forsøk på reparasjon. Jeg kan jo ikke si nei til et gratis prosjekt, spesielt ikke når det følger med et sett JB/Jazz-pickuper, så denne får kanskje en tråd i DIY-forumet etter hvert.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Tror bare det er uflaks med halsemnet, som jeg forsto det var den slik i butikken og den ble solgt for noen hundrelapper pga. det.

Nå har jeg fått av gripebrett og trussrod, og det skal veldig lite krefter til for å vri den tilbake. Det kan være håp for den :) 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

11 timer siden, germaniumkid skrev:

Jeg spilte faktisk lenge live på en slik XT.  husker de som gode gitarer. Kom med SD Jb og 59  om jeg ikke husker helt feil.

Var det koreansk XT du hadde? Denne her er indonesisk og virker ikke helt opp mot den samme kvaliteten som den Cort-produserte Sunbursten min. Men jeg tror det kan bli en grei gitar likevel.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har jo egentlig mest lyst til å beholde originalhalsen, men når den først har begynt å vri seg er det veldig vanskelig å overbevise treverket om å slutte med det :) Den er såpass vridd at må det fjernes litt for mye tre hvis jeg skulle høvlet den rett. Tror akkurat det blir et for omfattende prosjekt, og sannsynligvis benytter jeg sjansen til å prøve meg på å lage en ny 3-delt hals av mahogny og rosewood. Gripebrett og trussrod er i god form så de kan jeg bruke om igjen.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.