Web Analytics
Jump to content

La Grange - MÅ HØRES !!!


Mikke
 Share

Recommended Posts

Ok.. I dag fikk jeg dilla på ZZ-Top's - La grange mens jeg sto og malte huset. Så jeg lærte meg grunnkompet da jeg var ferdig, noe sangen bærer litt preg av.. :P

Så fant jeg et passende bakingtrack, og spilte inn. Har tatt opp på to omganger, med solo og komp. Og ja, selvfølgelig er det improvisert solo..

Så kommer vil til gutten som synger. Jeg har en kompis (Kæpt'n Jådd PE). Han er like gammel som meg (16-17, med andre ord en 88-modell). For noen år siden hadde han tatt opp at han ræppa, og sendt til noen jenter. Sikkert for å være tøff. Men jeg har fått tak i denne "ræppen", og denne passa rimelig bra oppå La Grange...

..Djigg !! Her er den...!!

MÅ HØRES !!!

Ps. Det rundt 1.30 er meninga

Link to comment
Share on other sites

hehe..det var fet..=) stilig spilt og gitarlyden passet godt til backingtracket!:)

edit: var hele den soloen improvisert? det var najs hvis det!

ok, mitt gehør er ikke helt topp, men brukte du pentatonskalaer?:P bare lurer;)

Link to comment
Share on other sites

Hehe.. Ja, alt var impro.. Bruker en bluesskala.. (Pentaton med masse tillegsnoter), pluss at jeg har laget noen bokser hvor jeg flytter denne skalaen oppover.. I tillegg bruker jeg jo dur-skalaen iblandt :wink:

Link to comment
Share on other sites

Hehe.. Ja, alt var impro.. Bruker en bluesskala.. (Pentaton med masse tillegsnoter), pluss at jeg har laget noen bokser hvor jeg flytter denne skalaen oppover.. I tillegg bruker jeg jo dur-skalaen iblandt  :wink:

akkurat.. for det hørtes liksom ikke ut som standard, skala - opp - og - ned soloer! var veldig bra:)

Link to comment
Share on other sites

Ok.. Til alle sammen.. Han er 12 år, og han holder på å le seg i hjel.. :P

Euph: Ja, jeg vet jeg bomma en del på offbeat'n.. Særlig i starten høres det veldig tydelig.. Men jeg gadd ikke bry meg om det pga. dette bare var et morsomt tiltak, og ikke en "real" innspilling.. Hører du på "Follow me" så er jeg litt stødigere (Håper jeg :P )...

Og ja.. Klart har jeg noen faste likcs som jeg kjører.. Men det går vel inn under improvisasjon det også gjør det ikke ? For jeg bruker mye annet i mellom som jeg plukker i hodet, og jeg gjør alltid litt om på licksene :wink:

Men som du sier; Hvem bryr seg. Ingen andre som har lagt inn svar her har hørt det, så da tror jeg ikke "umusikalske" ( I dette legger jeg kjærester, venner som ikke spiller gitar, jenter, foreldre og andre generasjoner etc.) hører det. :P Men jeg jobber jo alltid med å prøve ut nye ting !

Takk for svar gutta ! (Evt. om noen av dere er jenter, så takk til dere også! :D )

Link to comment
Share on other sites

Ja, stilriktig impro...låter fett! Soloer til den type musikk, skal jo være lickbasert. Det er hele greia.

(Men du burde være mer bevisst på hvilken skala du bruker....da ville det vært enda kulere.... :wink::wink: )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.