Web Analytics
Jump to content

Bass dvder


Andyfunk

Recommended Posts

Guest HeavyBassDude

For Slap og tapping er vel de 2 til Stu Hamm egentlig av de Beste..

"Stuart Hamm - Slap,pop & Tap For The Bass"

Og

"Stu Hamm 2 - Deeper inside The Bass"

og hvorfor sier Nordmenn "SlapHand"? Hvorfor?! holder på å begynne å le hværgang noen sier "Spill litt sånn der slaphand da!"

Link to comment
Share on other sites

og hvorfor sier Nordmenn "SlapHand"? Hvorfor?! holder på å begynne å le hværgang noen sier "Spill litt sånn der slaphand da!"

Blir bare oppgitt og sur av det. Og litt kvalm.

..det er mulig at det bare gjelder min sinnstilstand akkurat for øyeblikket, nemlig drittsur.

Link to comment
Share on other sites

Jaco filmen som ble nevt lenger opp her er et sikkert stikk.

Ellers kommer det jo helt an på hva du vil lære. Er du ute etter å lære steady grooves så er kanskje ikke jaco rette personen. Vil du lære thumping og tapping anbefaler jeg victor wooten (Bass extremes eller Bass day 98 DVD'en) Sjekk ut filmene til Rocco Prestia. Er ikke så inne på prog/metal bassister, men dream theaters bassist (myung) har jo en video.

Kan også være kjekt å sjekke ut tromme lærevideoer. Rytme er essensielt ved å spille bass.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 2 weeks later...
Det er faktisk læreren min

Hehe...spiller han elbass også? Spør om han husker han privatisten på greåker som dreit seg ut på jazzvalsen....hehe Og si at jeg faktisk var i slekt med Windingstad fra filharmonien....!:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.