Gå til innhold

Eivind S

Medlem
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Eivind S

 • Rang
  Nybegynner

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.pixellife.tk

Profile Information

 • Bosted
  Bodø
 • Interesser
  Musikk
 1. Thanks man! Det var ikke dårlig Takker så meget... :mrgreen:
 2. Må bare få legge en gammel myte død her.. Hva tror dere er raskest til audio/video/applikasjoner av en ny G5 cpu eller en AMD Opteron/Athlon 64 X2 4800+ dual core? En av dem er faktisk raskere på SAMTLIGE områder. Går ut fra at de fleste vet svaret, hvis ikke så er det bare å google litt benchmarks En ting apple er flinke til, er å skape mac-fanboys. Som er veeeeldig slitsomme :|
 3. Noen som har/vet om tabs til den nyeste Marion Raven skiva?
 4. TNT spiller på sjonstock i sommer! Johnny Letekerø er jo helt vill på gitar sjekk: http://www.sjonstock.no/
 5. det er vel også en grunn til at 2% av datamaskinene i verden er Mac mens 96% er PC'er.
 6. Høres kanskje søkt ut for dere som liker å slakte geiter og jomfruer, men pop og death metal/black metal er faktisk ikke så ulike å produsere. En flink lydmann skal jo uansett bare ta seg av det tekniske og overlate soundet til bandet.
 7. Ikke de jeg har vært på.
 8. Har ikke testet noen av dem, men ville gått for Dean eller Ibanez'en når det gjelder utseende. Sikert krute god lyd av dem oxo.
 9. Kjekt å ha hvis du har laptop =)
 10. har hørt det skal være krute godt, tror uansett ikke det blir flaskehalsen i studioet ditt. Om Behringer MIC200 Tube Ultragain er nødvendig er vel opp til deg selv. Sjøl ville jeg heller fikset på vokalen i sequencern via software løsninger.
 11. Jepp, få deg et pop filter. Har ennå ikke giddet å skaffe det selv, så når jeg synger så gjør jeg det på skrå, slik at luft fra kjeften passerer like forbi membranen =)
 12. Ha rdu lite spenn bør du vurdere headset. For 1500,- får du crappye høyttalere, men et headset som vil gjengi lyden mye bedre og mer presist.
 13. Vakke småtterier... Går ut fra at dere har ambisjoner med bandet da? I tillegg kan dere jo leie ut studioet hvis dere har bra lokale og noen som er flink til å bruke det....
 14. Noen som har testa de 'nye' E-mu kortene de har laget i samarbeid med creative? Har fått rimelig bra respons hos kritikerne (sound on Sound osv) vurderer et kjøp. her er info om kortet: http://www.emu.com/products/product.asp?pr...aincategory=754
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.