Web Analytics
Jump to content

Gibson anno 2016


metalhead
 Share

Recommended Posts

Hvordan er kvaliteten på production line-gitarer hos Gibson i 2016? Har ikke fulgt så godt med i gitarverden de siste åra.

Kan huske tilbake til midten av 2000-tallet hvor kvaliteten virket å være verdig prislappen, men har fått med meg at kvaliteten har dalt i de senere år.

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke testet så mange av 2016-modellene, men de jeg har testet virker prima. Jeg synes forøvrig de fleste modellene fra de senere årene har vært relativt gode. Jeg likte ikke 2015 noe særlig, men jeg er godt fornøyd med alle mine nyere Gibsons (hhv. 2008, 2009, 2010 og 2014). 

Link to comment
Share on other sites

Når du snakker om "production line" så skal det også nevnes at maskiner og utstyr for serieproduksjon blir bare bedre og bedre. Dette gjelder både på hastighet men også på nøyaktigheten av hva di leverer. Jeg vet ikke om Gibson har investert så mye siden i fjord slik sett men jeg vil tro det er ett høyere snitt på kvaliteten nå enn det var for 10 år siden. Forøvrig så kunne man nok for 10 år siden finne både knallgode gitarer men også veldig dårlige innenfor samme serie og produksjon. Hadde følt meg tryggere på en kjapp bestilling av en LP Studio nå i år enn for 10 år siden.

Jeg er fortsatt tilhenger av prøv før man kjøper jeg da :)

Link to comment
Share on other sites

Ikke godt å si, men jeg var nede på 4Sound her en dag å testa noen les paul'er.

Spilte litt på en R8 og en R9, samt en Traditional 2016 modell. Av de likte jeg Traditionalen klart best. Testa de bare akustisk, så tenker mest på spillbarhet og følelsen av gitaren i seg selv.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.