Web Analytics
Jump to content

Gibson anno 2016


metalhead

Recommended Posts

Hvordan er kvaliteten på production line-gitarer hos Gibson i 2016? Har ikke fulgt så godt med i gitarverden de siste åra.

Kan huske tilbake til midten av 2000-tallet hvor kvaliteten virket å være verdig prislappen, men har fått med meg at kvaliteten har dalt i de senere år.

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke testet så mange av 2016-modellene, men de jeg har testet virker prima. Jeg synes forøvrig de fleste modellene fra de senere årene har vært relativt gode. Jeg likte ikke 2015 noe særlig, men jeg er godt fornøyd med alle mine nyere Gibsons (hhv. 2008, 2009, 2010 og 2014). 

Link to comment
Share on other sites

Når du snakker om "production line" så skal det også nevnes at maskiner og utstyr for serieproduksjon blir bare bedre og bedre. Dette gjelder både på hastighet men også på nøyaktigheten av hva di leverer. Jeg vet ikke om Gibson har investert så mye siden i fjord slik sett men jeg vil tro det er ett høyere snitt på kvaliteten nå enn det var for 10 år siden. Forøvrig så kunne man nok for 10 år siden finne både knallgode gitarer men også veldig dårlige innenfor samme serie og produksjon. Hadde følt meg tryggere på en kjapp bestilling av en LP Studio nå i år enn for 10 år siden.

Jeg er fortsatt tilhenger av prøv før man kjøper jeg da :)

Link to comment
Share on other sites

Ikke godt å si, men jeg var nede på 4Sound her en dag å testa noen les paul'er.

Spilte litt på en R8 og en R9, samt en Traditional 2016 modell. Av de likte jeg Traditionalen klart best. Testa de bare akustisk, så tenker mest på spillbarhet og følelsen av gitaren i seg selv.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.