Web Analytics
Jump to content

Musikkmiljø Oslo


Furore

Recommended Posts

Jeg er 25, og har spilt gitar siden jeg var 12, men aldri med noen eller for noen. Har aldri heller hatt noen bekjente som spiller eller har samme interesse for musikk, så det hele blir jo da litt demotiverende. Noe som er synd for jeg er veldig glad i å både høre og spille musikk, men det blir nedprioritert.

Så hva søker jeg? Motivasjon og inspirasjon, et musikkmiljø. Er det en amatørscene hvor det spilles regelmessig? Et sted folk møtes? Arrangementer? Kan jeg komme å høre på en øving for et band?

Drømmen er jo naturlig vis et band, men har null erfaring av å spille med andre, og har nok en god del "kunnskapshull" da jeg heller aldri har hatt behov for å sette meg så mye inn i det musikkteoretiske. Er du/dere like grønne som meg kan du jo si ifra, men i utgangspunktet vil jeg bare finne hvor de "likesinnede" er å treffe.

Spiller selv mest akustisk fingerspill, men er også glad i å spille og hører mye på diverse rock, både ny og gammel.

Edited by Furore
Link to comment
Share on other sites

37 minutter siden, germaniumkid skrev:

@juzzizhow, driver ikke du til støtt og stadighet og jammer akustisk i og rundt Oslo?


Ikke så mye som før !
Har, takket være diverse jam-/åpen scene arrangementer, blandet meg opp i en haug med band og prosjekter ! :-)
Akustisk Fritt Frem på Buddy Scene i Drammen er arrangementet som gitt meg mest ... Tett etterfulgt av et tilsvarende arr. i Hønefoss ...

Eneste jammen jeg vært på i Oslo er bluegrassjammen på Buckleys.

Men jeg vet det arrangeres jam/åpen scene kvelder både her og der i Oslo ...

@Furore : Prøv å sjekk med 'Musikere i Oslo regionen' gruppa på facebook !

Edited by juzzizhow
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Om dere har facebook, er det hvertfall 3 grupper jeg vet om hvor "amatørbands" annonser hvor de spiller og når. Og dukke opp på sånne gigs er jo en snartvei inn i miljøet siden folk i bands ofte dukker opp på gigsa til bands de kjenner.

grupper som "Rockealliansen" ,"Oslo Metal Allianse" og "konserter" gruppene. De er ganske levende.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.