Web Analytics
Jump to content

EADG

Medlem
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

About EADG

Recent Profile Visitors

1,963 profile views

EADG's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

2

Reputation

 1. Om dere har facebook, er det hvertfall 3 grupper jeg vet om hvor "amatørbands" annonser hvor de spiller og når. Og dukke opp på sånne gigs er jo en snartvei inn i miljøet siden folk i bands ofte dukker opp på gigsa til bands de kjenner. grupper som "Rockealliansen" ,"Oslo Metal Allianse" og "konserter" gruppene. De er ganske levende.
 2. Godagen, la oss hoppe til poenget, ny start band i oslo leter etter en vokalist og trommis, akkurat nå er stilen Iron Maiden...siden vi har jammet til 2 min to midnight, men er 80 talls britisk metall/rytme og melodi som det virker som vi går etter. Men ideen er "liker vi riffet/texten/ideen bruker vi det, vi lager det vi liker og kommer folk på gigs...yahoo". På denne måten kommer kreativiteten og gløden litt mer fram og det blir gøy. Any takers?
 3. Ganske nybegynder spm, men, jeg har en hartke a100, kan den kobles til et større kabinet (for den er for svak for gigs as we speak) eller burde jeg skaffe meg separat head og kabinet når jeg først skal oppdatere?
 4. Heisan, bandet jeg spiller i trenger en vokalist, vi spiller thrash/hardrock/prog. Men siden ingen av oss kunne sunget oss ut av en hårete situasjon trenger vi deg....vi har live gigs og studio i nær framtid så...come join us..
 5. Allo allo, jeg og en kompiss skal starte et band, vi har bare bestemt oss for at vi ikke skal spille pop...så det blir Metal, JMetal, Punk eller alt annet nesten, bare i de veier. Han har spilt gitar i ca 15 år i band og spilt live ofte, jeg derimot, som er bassisten har ikke spilt live men spilt med band i 2 år og alene i 4. Mine type band er Bad Religion, NoFx, Offspring, Iron maiden, Metallica, Rise To Remain, noe Children Of Bodom, Noe Satyricon, Green Day, DropKick Murphys, Nightwish osv...veldig variert Siden vi ikke har "startet" bandet enda så vill ikke noen gå inn i noe startet med være med på oppstarten og fromingen av bandet. Håper noen tromisser der ute har lyst til å være grunden til en morshpit el fler i framtiden
 6. Frister å melde meg på her, jeg er bassist som bor i Oslo, men det nærmeste progresivt jeg kommer er vell nyere Maiden, ellers går det mye i punk og annan Metal. er 26år og spilt i ca 4 av dem.
 7. Ja...emne dekket egentlig mer enn jeg regnet med..hmmm *trommer med fingre*..JO jeg bruker vanligvis Rotosound RS66LE (50 70 85 110), så strenger innen denne gaugen hadde vært kult. Så...noen tips?
 8. Jeg bruker mye Rotosound sine strenger, jeg bruker da både steve harris sine flatwounds og RotoSound RS66LE på min andre bass. Ganske fornøyd med begge egentlig, selv om RS66LE har en tendens til å ruste etter 2 måneder, men jeg har svette lanker så det synger etter da :\ Og jeg har en Dunlop 65 pollish jeg bruker på halsen da alle stregene er av.
 9. halloen, jeg er bassist fra Oslo som er ute etter et band. Hører mye på Bad religon, Iron maiden, Metallica, Green Day osv. Lærer meg mye teori nå og leker med gitar også da jeg kjeder meg (går mest i powerchords der), ikke at det er så viktig siden det er bass som er mitt hjerte nærmest. Jeg bor i Oslo så om noen i oslo området vill prøve så si ifra.
 10. Jeg har bare PCen, gitaren og det jeg tror jeg trenger av kabler. Jeg vil koble gitaren rett til pcen og la software gjøre jobben. Og under 1000,- siden jeg skal bare leke med det. I litt mer rotete måte å si det på. jeg vil koble Gitaren til PCen så jeg kan bruke høytallerne jeg har koblet til pcen som AMP. og helst da også software som kan emulere forsjelige distortion/effekter så jeg kan på en billig måte få gitaren til å høres slik jeg vill ut. Derfor ønsker jeg en liste om hva jeg måtte trenge.
 11. hellu, jeg er hovedsaklig en bassist, men jeg har gitar hjemme jeg liker å leke med. Men jeg har ingen amp til den med distortio/effekter. og siden jeg er bassist vil jeg ikke legge for mye penger i en amp heller. Så kom jeg på ideen, jeg har jo en bra pc, den burde jeg kunne koble en gitar til og emulere effeter med. Men der stoppet det...Kan noen gi meg en liten rask gjenomgang av hva jeg trenger av adaptere/kabler/programvare? Skal ikke brukes til produskjon, bare for morroskyld og kansje lage noen "kladder" jeg kan utvikle videre med band/venner. Så, noen som kan hjelpe? (jeg har Ampluger, men man har ikke helt den samme friheten og variasjoner med dem)
 12. Om du fant noen uvaner i innlegget mitt så for all del si ifra. Vill ikke ha noe som hindrer meg i å bli bedre. (om den delen var ment til meg da)
 13. Noe som hjalp meg (jeg lærte ganske mye på egenhånd før noen lærte meg videre) var å alltid finne takta til en sang og "trampe" den da jeg satt på bussen på vei hjem/til jobb. Da fikk jeg liksom rytme litt naturlig inn i kroppen selv om jeg ikke var med bassen. Etter dette gikk jeg over til å lene handa med tomlen på veska/baggen jeg bar og trommet takta på den som om jeg spilte luftbass bare uten å bruke den andre armen. Dette hjalp når det kom til "rytmen" Mykhet i finga brukte jeg "spider-tekniken" eller hva den heter som jeg fant etter et lite google søk. ....deretter øvde jeg bare på låter jeg likte som det ikke irrerte meg at jeg måtte høre på fler ganger om gangen, og noen som hørtes lette ut å høre om jeg spilte feil eller ikke (Killers (iron maiden) Every Step you take (police)) Jeg hadde aldrig tatt på et insturment før jeg startet, så jeg øvde ikke etter noe teori eller tekniker. Kan være at mine måte å gjøre det på var "feil" men funka og er i et band i dag så funka for meg...tror jeg(?)
 14. Takker for svar. da har jeg den kunskapen sånn ca
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.