Web Analytics
Jump to content

Little Toy Brain !


Hyrcanian

Recommended Posts

Såeh...åssen låter den unplugged da? Er det lønnetopp på mahogny eller noe annet treslag? Balansen? Må jo være litt "spesiell " scale på denne,  hvordan holder den stemminga? Bein eller plast toppsadel,  eller nut om du vil? Elektronikken da, hva sitter i denne, garden variety PAF-type? Verdi på volumpot?  Nitrolakk, eller noe annet polyestershait? Låsbart reimfeste? Låsbare stemmeskruer? 

Og til slutt, HVORFOR ER DET IKKE EN ERLEWINE??!

(Jada, jeg brølte litt der. Beklager det )

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutter siden, Gubbe skrev:

HVORFOR ER DET IKKE EN ERLEWINE??!


Mest for å irritere deg, men de er svært vanskelig tilgjengelig.
Din sarkastiske ironi, kan jo være smått artig.......ikke minst for deg som opphavsmann? 

Link to comment
Share on other sites

8 minutter siden, Hyrcanian skrev:

Jeg mener at jeg posta kun et bilde av et leketøy oppi alle klokke- og brennevinstråder:
Bare for at de som ville, kunne ha noe å glane på i 10 sekunder.

Akkurat.  Vel, vi ser jo seks strenger, hals, pickup etc.

Og en noe subtil syrlig undertone. Stilig det.

Link to comment
Share on other sites

18 minutter siden, Hyrcanian skrev:

Prøver så godt jeg kan.

Jeg synes du er flink jeg. Men når det er sagt, jeg er ikke så sikker på om alt av kommunikasjon går like greit begge veier. Jeg har lagt merke til at du kan ha tendenser til skrivefeil, både grammatikalsk og når det gjelder staving,  så jeg har bestemt meg for å ta høyde for dine eventuelle språkvansker.  

Disse kan selvsagt forklares med hastig mekanisk kommunikasjon via tastatur, men jeg ser ikke bort fra andre forklaringsmodeller.

Beklager avsporingen, og håper vi kan opprettholde en god tone fremover.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.