Web Analytics
Jump to content

Shreddill


Lektor Tørrdal

Recommended Posts

Ja, med alt dette shredmaset gående rundt ørene hele tiden, så bestemte jeg meg for å gripe fatt i mitt digitalkamera, og prøve ut dette "shreddillet."

Resultatet mener jeg selv ble ganske bra, fikk spilt fort uten mål og mening.

Jeg tok altså opp med digitalkameraet mitt, lyden kom ut i fra en Marshall MG15DFX og en Epiphone Les Paul med Seymour Duncans i.

shreddill

Link to comment
Share on other sites

Haha' date=' vel vel.. Jeg bruker faktisk ikke reverb her, men hele opptaket er egentlig ment som en slags parodi på alt shredmaset det er så mye dill om for tiden. Døm selv.[/quote']

Hva kom den sinnsyke klangen av da? Hørtes jo ut som om du satt midt i Nidarosdomen!

Link to comment
Share on other sites

Haha' date=' vel vel.. Jeg bruker faktisk ikke reverb her' date=' men hele opptaket er egentlig ment som en slags parodi på alt shredmaset det er så mye dill om for tiden. Døm selv.[/quote'']

Hva kom den sinnsyke klangen av da? Hørtes jo ut som om du satt midt i Nidarosdomen!

Haha, det var faktisk ganske hevvi delay jeg hadde på.

Og ja, forsterkeren er slettes ikke vakker på tone.

Link to comment
Share on other sites

Ja' date=' med alt dette shredmaset gående rundt ørene hele tiden, så bestemte jeg meg for å gripe fatt i mitt digitalkamera, og prøve ut dette "shreddillet."

Resultatet mener jeg selv ble ganske bra, fikk spilt fort uten mål og mening.

Jeg tok altså opp med digitalkameraet mitt, lyden kom ut i fra en Marshall MG15DFX og en Epiphone Les Paul med Seymour Duncans i.

shreddill

Det virker for meg som om du synes 'alt dette shred-maset' er fryktelig teit, og at klippet ditt gjør en god jobb med å gjøre narr av, og parodiere det.

I mine øyne oppnår du intet annet enn å vise at dine ferdigheter på instrumentet er desidert lavmåls for en som tydeligvis ser seg for god for 'shred-mas'.

Og nei, det var ikke fort. Bare uten mål og mening.

Link to comment
Share on other sites

Enig med Aiwass. Det jeg synes er synd med mange nybegynnere er at de skal "disse" folk som spiller bedre og fortere enn dem, ved å si at å shredde er så utrolig teit. Det eneste som er fornuftig å gjøre da er å øve og øve og øve til du blir bedre. For det man egentlig skulle ønske var jo å kunne spille like bra og like fort, ikke sant?

Link to comment
Share on other sites

Hva nu? Jeg laget ikke denne tråden for å bli hetset av tydeligvis mer erfarne

"shreddere", men heller litt konstruktiv kritikk. Jeg vil ikke si at spillingen er lavmåls, kanskje ikke bra heller, men tatt i betraktning av min korte karriere

på gitar (åtte måneder) synes jeg ikke at det er direkte dårlig. Shredding kan være fint å høre på for noen, men for meg er det bare kjedelig, og lite inspirerende, ja, egentlig unødvendig. Men det er min mening.

Link to comment
Share on other sites

men heller litt konstruktiv kritikk. (...) Shredding kan være fint å høre på for noen' date=' men for meg er det bare kjedelig, og lite inspirerende, ja, egentlig unødvendig.[/quote']

Du vil ha konstruktiv kritikk på ditt forsøk på å spille en stil du i utgangspunktet synes er kjedelig, sogar unødvendig? Merkelig kombinasjon. :?

Hvis du spør på en skikkelig måte så får du nok skikkelige svar. ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.