Web Analytics
Jump to content

Spesiell telecaster.


Rottenikken

Recommended Posts

Jeg har planer om noen mnd å begynne på en spesiell Telecaster. Jeg skal kjøpe en rød kropp fra Guitarfetish og frese ut til to humbuckere og endre områder der elektronikken sitter så plekterbrettet for Telecaster Thinline passer. Jeg skal sette på Fender Amerikan standard hardtail for strat, samt noen andre Det blir Seamour Duncan humbuckere. Men dette hører noen mnd fram i tiden. Det blir en ny modell som jeg kan feks sette egen logo på halsen. En endret Telecaster. Men solid body i motsetning til Thinline som jeg mener har hollowbody. Men hvordan kan jeg få laget hull fra Neck til vender i toppen. Da kan jeg bruke Les Paul ferdig koblet kit.

Er det mulig å lage vannrett hull fra Neck humbucker til vender i toppen på en solid kropp? Den blir Fiestarød med sort thinline plekterbrett. ( Bestille plekterbrett fra Warmoth )

Link to comment
Share on other sites

Dersom du tegner en diagonal fra hullet for jackplugg og opp til switchen på toppen, vil den så vidt jeg kan se gå igjennom begge pickup-lommene. Du trenger med andre ord ett langt 12 mm bor og stødig labb.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.