Web Analytics
Jump to content

Hjelp til verdisetting av Strat


Pledrik
 Share

Recommended Posts

Jeg har fått tilbud om en nydelig gammel gitar som jeg lenge har GASet altfor mye på, og i den sammenheng så vurderer jeg faktisk ( :huh: ) å selge unna et par gitarer for å pynte på totalskaden. Den ene er en nydelig strat som jeg kjøpte av Jonathan her på GN for noen år siden. Den er satt sammen av en Fender CS 56' Relic kropp og en 1991 Fender SRV Strat hals. Hardtail oppsett med en eldre men ukjent (orginal) fender bro, Fralin pups i mid og hals, med en stacked Dimarzio i bro. Den sistnevnte kan splittes med toneknob'en til halspup. Har også satt på Gilmour plekterbrett. Jeg har tatt en full fretjobb på den hos Guitar Workshop, og har gitaren jevnlig hos gitardoktoren min ettersom jeg ikke får lov til å skru på gitarer (av gitardoktoren, selvfølgelig...). Gitaren spiller og låter veldig bra, og har ingen problem med å tåle sammenlikning med min andre strat, som er en CS 1960 Relic strat.

Spørsmålet er hva noe slikt er verdt? Det er jo en Partsocaster, men på den annen side så er det en veldig god gitar. Er det noen som har en ide om rett pris for noe slikt? På forhånd takker.

Legger ved noen bilder for sikkerhets skyld.

post-9142-0-24193100-1413536964_thumb.jp

post-9142-0-19775700-1413537159_thumb.jp

post-9142-0-23411200-1413537173_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Å selge gamle gitarer kan være god butikk det, men det forutsetter jo at man faktisk får betalt... 😔
  • Tok den i fresen, med binding fresestålet. Gikk som hakka møkk.
  • Veldig fint med trebinding! Hvordan fikk du ABSen av uten å skade treet?
  • I dag: tok av igjen abs binding, og limte på trebinding. Fordi; limet som jeg sikkert var for generøs med hadde lagt seg inn i sporet for bånd enkelte plasser. Fikk det ikke ut på en god måte, prøvde med varme på en tynn sondeog pirke det ut, , men usikkert på resultatet. Dessuten var der en glippe i underkakant binding ,  tror den hadde bydd på trøbbel senere.  Tok av igjen som sagt, tensket opp med sagbladet på fret-sagen og limte på med trelim igjen.  Tror jeg er fornøyd nå. Dessuten vakrere med treverk synes jeg.. 
  • Har ikke prøvd flere steder enn dette foreløpig. Kan legge til at jeg kjøpte gitaren i i 97/98`ish, men at den ble stadig mindre brukt etter at jeg ble pappa i 2001. Nr 2 kom i 2003, og kofferten med gitaren ble bare liggende til frustrasjon. Mener jeg har video av ungene som lekte med gitaren mens den lå i kassa et sted....uansett ble den besluttet solgt siden trelast virket mer fornuftig enn en gammel gitar akkurat da. Selvfølgelig en dårlig vurdering, og det endte jo ikke helt bra heller.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.