Web Analytics
Jump to content

Hjelp til verdisetting av Strat


Pledrik
 Share

Recommended Posts

Jeg har fått tilbud om en nydelig gammel gitar som jeg lenge har GASet altfor mye på, og i den sammenheng så vurderer jeg faktisk ( :huh: ) å selge unna et par gitarer for å pynte på totalskaden. Den ene er en nydelig strat som jeg kjøpte av Jonathan her på GN for noen år siden. Den er satt sammen av en Fender CS 56' Relic kropp og en 1991 Fender SRV Strat hals. Hardtail oppsett med en eldre men ukjent (orginal) fender bro, Fralin pups i mid og hals, med en stacked Dimarzio i bro. Den sistnevnte kan splittes med toneknob'en til halspup. Har også satt på Gilmour plekterbrett. Jeg har tatt en full fretjobb på den hos Guitar Workshop, og har gitaren jevnlig hos gitardoktoren min ettersom jeg ikke får lov til å skru på gitarer (av gitardoktoren, selvfølgelig...). Gitaren spiller og låter veldig bra, og har ingen problem med å tåle sammenlikning med min andre strat, som er en CS 1960 Relic strat.

Spørsmålet er hva noe slikt er verdt? Det er jo en Partsocaster, men på den annen side så er det en veldig god gitar. Er det noen som har en ide om rett pris for noe slikt? På forhånd takker.

Legger ved noen bilder for sikkerhets skyld.

post-9142-0-24193100-1413536964_thumb.jp

post-9142-0-19775700-1413537159_thumb.jp

post-9142-0-23411200-1413537173_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Takker for svar:). Fant vel ut at verdien er langt under det den er verdt for meg, og er like god som en "ren" CS strat til halve prisen. Så hun blir:). Pokker, jeg skulle ønske jeg var like flink til å selge gitarer som å kjøpe...

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.