Web Analytics
Jump to content

What the **** happened here?


IbanezFanatic777
 Share

Recommended Posts

Har sett betydelig verre ting en det der, men jeg skjønner hva du mener; gitarer man har et spesielt forhold til, som noe som henger høyt der oppe på hva man vil ha selv, gjør det vondt å se at folk "ødelegger".

Verste jeg har sett er en PRS Private Stock semi-hollow som ble båndsaget på tvers av kroppen og så "fikset" med glassfibersparkel. Da har man for god råd. Og for høy promille.

Link to comment
Share on other sites

Omtrent det samme som skjedde med mange vintage strater på 70/80-tallet (Kahler og Floyd Rose). Gudestatusen til en '59 Burst kom ikke over natten.

Var en fyr på mylespaul.com som hadde det litt moro og lurte en skokk ved å poste et bilde som liksom skulle være specs sheet på en collectors choice-replica av den gitaren det. Det hadde vært helt fantastisk komisk om Gibson hadde gjort det.

Link to comment
Share on other sites

Fikk jo Fendere kastet etter seg på den tiden. Øyvin Fjeld fortalte om en som hadde byttet en Strat i en wahwah-pedal. Rimelig teit i ettertid.

Eller som pappa som byttet en 61-tele i en midimodul på 80-tallet... Stupid!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.