Web Analytics
Jump to content

Hjelp til overdrivepedal


gitarleik
 Share

Recommended Posts

Hei! Har etter langt og lenge funnet ut at det kanskje hadde vert greit og kjøpe seg ein pedal, og har besluttet at det mest aktuelle i denne omgang er ein overdrivepedal.

Krav:

Lett å stille god lyd

Allsidig med alt frå mild od til meir distortion aktig.

Stort + om det kan fås tak i brukt

Veit at dei fleste sikkert hadde kjøpt seg ein od og ein distortion her, men er det mulig å finne noko som kan funke om ein har planer om kun å ha ein pedal?

Har blitt anbefalt Fulltone OCD og fulltone plimsoul. Har relativt lite peiling på pedaler sidan eg stort sett berre har fokusert på å handle gitarer, så gode råd tas imot med takk!

Edited by gitarleik
Link to comment
Share on other sites

Tror The Elements kanskje er det du leter etter. De som har den har tilsynelatende et nær-religiøst forhold til den. Den gjør overdrive, distortion og til og med fuzzaktige lyder, den har gode eq-muligheter, og den koster det samme (om ikke mindre) enn det mange betaler for en klon av en kjip tubescreamer. Ikke minst låter den veldig bra.

Edited by Eivind August
Link to comment
Share on other sites

Tja, du lærer det nok fort. Mye knotter og sånt, men alle har veldig enkle funksjoner som jeg tror du vil bli komfortabel med veldig fort. ss/bs mini er enklere sånn sett, men har kanskje litt mindre range når det kommer til gain. Men absolutt muligheter for boost -> drive -> distortion i begge.

Fordelen med å ha noe du kan skru litt på, er at du aldri går lei av pedalen. Det kan jo absolutt være gøy med et vintage design som gjør en type lyd bra, men personlig foretrekker jeg fleksibilitet og muligheten til å gjøre flere lyder bra. Teknologiske fremskritt ftw!

Link to comment
Share on other sites

+1 på Elements. Venter på en selv, etter å ha lest titalls med sider om den. Den hylles av alle. Aldri lest noe negativt om den. Hvis du er redd for alle innstillingene kan du ta en titt på denne tråden. Disse folka har peiling, og har utforsket pedalen, nanometer for nanometer :P

http://ilovefuzz.com/viewtopic.php?f=146&t=18617

Du vil finne en grei oversikt allerede i første posten i lenken :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.