Web Analytics
Jump to content

Mic for amp OG vokal?


Recommended Posts

Kunne ha tenkt meg å spille inn litt ymse idéer hjemme på en enkel og billig måte. Jeg er en amøbe når det kommer til innspilling, og lurte på om det er noen rimelige mikrofoner der ute som funker greit til å ta opp både vokal og lyd fra forsterkeren (ikke samtidig). Forslag til et OK lydkort er heller ikke til å forakte :)

Edited by UglyCasanova
Link to comment
Share on other sites

Røde nt-1a. Det er den jeg bruker mest hjemme. Funker til alt jeg trenger (vokal, kassegitar og foran forsterker). Ikke noe særlig til live-bruk. Hvis du skal bruke den ute også er nok poteten (sm 58) et bra valg.

Link to comment
Share on other sites

Det var populært på 70-80 tallet å synge gjennom SM57 bl.a. Sting gjorde det. Den synes jeg funker veldig bra på Gitarkabinett oppmikking. Gir kansje ikke den beste higain/metal sounden. men veldig klar og detaljert på clean og breakup vreng

Link to comment
Share on other sites

Det er vanskeligere å synge i SM57 enn SM58. Det krever mer i forhold til å kontrollre volumet. Etter sigende er det det samme elementet, men med forskjellig hette. I praksis er dette en forskjell som er vesentlig. Kort sagt er det slik at når man synger i 57, så er det veldig liten forskjell på hva som blir for sterkt, og hva som blir for svakt. Det er sikkert mulig å venne seg til det. Selv foretrekker jeg å bruke en av mine eldgamle Technics elektrokardoider, men det er ikke noen regel, men noe man venner seg til ved mange timers bruk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.