Web Analytics
Jump to content

Vi har sluppet en kliss ny singel - lytt og fortell oss hva du synes?


Christopher S
 Share

Recommended Posts

Halloen godtfolk!

Vi - Pigeon Lake - har sluppet en speller ny singel fra det kommende albumet vårt "Tales of a Madman"!
Låta heter så meget som "Confrontation", er neste fem minutt lang, og er første smakebit på albumet vi skal slippe 15. august.

Hadde håpet å få litt feedback, fra kjenninger i sjangeren og/eller den/de som måtte ha lyst til å gi låta en sjanse.
Vi er veldig fornøyd med resultatet, og håper at noen her inne også synes det låter kult!Vi er å finne på FaceBook om du liker det du hører og vil følge med videre. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes låta er konge, og dere generelt låter dritbra, men jeg må innrømme at jeg ikke helt liker mixen på den her. Høres litt innesperra ut på mine høyttalere, men misforstå meg rett, det er ikke verre enn at jeg slutter å legge merke til det når jeg har hørt sangen et par ganger og heller fokuserer på musikken!

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes låta er konge, og dere generelt låter dritbra, men jeg må innrømme at jeg ikke helt liker mixen på den her. Høres litt innesperra ut på mine høyttalere, men misforstå meg rett, det er ikke verre enn at jeg slutter å legge merke til det når jeg har hørt sangen et par ganger og heller fokuserer på musikken!

Takk, Morten! Kan se for meg det. Vi er generelt storfornøyd med mixen, eneste som i ettertid kunne vært fikset er at det er litt for mye mids/lowmids i basstromma, som kanskje gjør det hele litt innstengt. :)

Var kul den låta :-)

Takk takk!

Tøft.

Siden dette er et gitarforum hadde det vært kult om du kunne skrevet noe om hvilke utstyr dere bruker (gitarer, basser, forsterkere, effekter, hvordan gitarene er stemt osv).

God idé!

Setter opp en liste/beskrivelse under!

GITARER

- Hagstrøm Viking (stock pickups)

- Fernandes Vertigo (Lace Alumitone)

Gitarer stemt til Drop B. Vi spilte tidligere i Drop C, men en halvtone lavere passer bedre for meg som vokalist.

FORSTERKERE

- Orange OR15 (rytme og clean)

- Engl Fireball 100 (rytme og lead)

KABINETT

- Harley Benton Vintage 2x12 (V30)

MIC PÅ KABINETT

- Shure SM7b (dynamisk)

- Line Audio CM3 (kondensator)

Rytmegiitarene er tracket left og right med begge ampene, med to mic på kabinettet til enhver tid, som gir følgende sammensetning av gitarlyd;

Left er med Fernandes Vertigo, right med Hagstrøm Viking

Gitar Left, Orange CM3

Gitar Left, Orange SM7b

Gitar Left, Engl CM3

Gitar Left, Engl SM7b

Gitar Right, Orange CM3

Gitar Right, Orange SM7b

Gitar RIght, Engl CM3

Gitar Right, Engl SM7b

Alt sammen har gått igjennom en API 3124+ pre-amp før DAW.

Leadgitar er spilt inn med ENGL med samme mic-oppsett.

BASSGITAR

- Warwick Corvette 5

FORSTERKERE

- Tech 21 SansAmp

- Fender Bassman 100

KABINETT

- Ampeg SVT-410HE

MIC PÅ KABINETT

- Shure SM7b

- AKG C214

Alt av bass ble tracket gjennom SansAmp med dual output inn et lydkort - et rent DI-signal og et farget signal fra SansAmp'en.

Deretter ble det re-ampet gjennom nevnte forsterkere med to micer, som begge gikk igjennom API 3124+.

Noen som vil ha litt mer info? :)

Edited by Christopher S
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bra låt! Høres ganske profesjonelt produsert ut, høres ut som at det er lagt mye tid og energi i den. Hadde hatt den i spillelista om den var på Spotify. :)

Vil dog si meg enig i at litt mer punch i trommene ikke hadde vært å forakte. Utover det, knallfett.

Link to comment
Share on other sites

Takk folkens! Moro at dere liker det - og den er på Spotify nu, Heilage! ;)
http://open.spotify.com/album/765ocuj0K6l6EZx0X1BCNL

Er ikke jeg som har mixet eller masteret det, men har gjort opptak og engineering. :)
Mix er gjort host Jørn-Arild Grefsrud ved Tuft Studio, og master er gjort av Acle Kahney hos 4D Sounds (noen kjenner han sikkert fra TesseracT).

Edited by Christopher S
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.