Web Analytics
Jump to content

Erfaringer med H&K Tubemeister 18?


Kossoff

Recommended Posts

Tenkjer å kjøpe denne ampen i somar, om noen ikkje har veldig negative erfaringer. Eg har berre prøvd ampen i butikk, så har ikkje nokon erfaringer utover det.

Ellers er eg også interessert i andre forslag i ca same prisleie, med eit par krav:

- God clean.

- Vrengkanal (helst god den og ass :P ).

- Bytte av kanal på footswitch.

- 10-20w.

- Under 10'000kr.

Eg trur eg landar på Tubemeister, men ja.. Om nokon har noko tilsvarande som eg ikkje har tenkt på, er jo det kult.. Einaste unntaket vert om eg finn ein Suhr Badger, brukt, til ca 10K ....

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Har en topp med tilhørende kabinett. Det er ikke så lenge siden den kom i hus. Synes lyden er flott både på clean og vreng, men den mangler litt personlighet og er liksom ikke hverken Vox, Fender eller Marshall. Men det er vel den ultimate amp når det gjelder fleksibilitet, og den tar pedaler veldig bra. Den lokale gitarguruen klarte å dra noen feite toner ut av den, og likte den godt. Jeg liker i grunnen Blues JRen min bedre, men den har naturligvis sine lydmessige begrensninger.

Link to comment
Share on other sites

Tja. Mulig det er gambling, men min v22 er den som blir brukt på øving, i studio og på gigs. Jeg har både Fender, Peavey (x 2) og en Mesa i bakhånd, men denne Bugeraen er en perfekt kombo med 22 watt, 12" element og to kanaler. Har brukt den nesten utelukkende siden jeg kjøpte den for tre år siden. Spørsmål om driftsikkerhet kan man jo rette i hytt og pine, alle fabrikanter har sine svakheter. Kossoff: du kan gjerne få teste. I Trondheim, right?

Link to comment
Share on other sites

Spørsmål om driftsikkerhet kan man jo rette i hytt og pine, alle fabrikanter har sine svakheter.

At bugera har svakheter med driftsikkerhet; betyr ikke at alle feiler. Det betyr at de har større feilrate enn alle andre merker, vertfall den fartstiden jeg hadde i butikk. De lider av behringersyndromet fra moderselskapet (sier jeg som eier behringer utstyr). De fleste kommer gjennom mange år uten feil.

Når det er sagt vil jeg igjen poengtere fordelen til da spesielt V serien, de låter veldig bra til den prisen. Sett den side om side med en peavey classic 30 som får ufortjent mye skryt, og si meg hvem du liker best. (Du har kanskje c30?)

Link to comment
Share on other sites

Lydmessig er denne kinasaken å foretrekke over alle ampene jeg har tilgang til. Var litt i tvil da jeg kom over en gammel Peavey Triumph 60, men kul som den er blir Triumphen litt one trick pony med all mesa-mellomtonen sin. Sammenligna med Fender supersonic/hot rod/blues jr vinner Bugeraen glatt.

Jeg har ikke hatt noe trøbbel som helst med Bugeraen, men har bytta rør. Har ikke Peavey c30 men c50 2x12". Bugeraen slår den på lydkvalitet (mine ører), men ikke headroom seff. Og når alt skrytet er unnagjort kan jeg muligens dempe fanboy-faktoren med å nevne at jeg har vært aktiv gitarist i over 30 år, og har vært borti mye utstyr... Bugera v22 er simpelthen en strålende god forsterker til forbløffende lite penger. For meg.

Sorry for hijack, Kossoff:-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.