Web Analytics
Jump to content

Aalberg Ekko + Aero wireless controller


Recommended Posts

Hva tenker dere om dette? Jeg syntes det virker interessant da jeg liker å knote med knobsene på pedalene mine mens jeg spiller. Det negative er den noe klumpete og uinspirerte designen. Men dette kan jo selvfølgelig endre seg. Jeg kommer nok til å teste det ut hvis den blir å finne hos en lokal forhandler.

Link to comment
Share on other sites

Låst til deres design, deres delay og dens begrensninger. Såpass effektinteresserte er gjerne overfikserte på hva som er best, og da holder det ikke med aalberg ekko når det er timeline, dm-2 og capistan som gjelder. I tillegg til det du nevner, stor klumpete design, velcro på gitaren, slark i feste, og hvor holdbar er den plastkontrollen egentlig?

Om du vil leke med kontroller mens du spiller går den an å kjøpe en overdimensjonert knott til pedalkontrollen du vil styre, for så å bruke foten. Trenger du raskere kontroll, finnes det mekaniske kontrollere som styrer pedalparametre via en pedal (wah/wolum chassi). Link: http://www.crushthebutton.com/products/third-hand

Som nevnt i den andre tråden: la hendene spille, du har føtter ledig til å styre effekter.

Edited by tronni
Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Arti at noen trøndere gjør seg bemerket i dette varesegmentet. Men det har å årevis eksistert en milion produkter som gjør dette fra et pedalbrett. Da kan man faktisk konsentrer seg om å spille mens man endrer effekten av delay/ekko/whatever. Isteden legges det opp til at man må fikle med denne stygge svulsten som er meningen å knalle fast på gitaren? nei takk..trådløs schmådløs :-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.