Web Analytics
Jump to content

Radiate Heat spiller på Emergenza lørdag 15 mars kl 2100!


Guest Hans Hansen
 Share

Recommended Posts

 • 3 weeks later...

Ikke verst om det var første komserten. Jeg synes hele konseptet er urettferdig mtp. spilletidspunkt. De jeg var med spilte konge, men uheldigvis som nummer to, og det var særdeles lite folk der, dermed umulig å komme videre.

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Kunne ikke brydd meg mindre så lenge vi får en mulighet til å spille live.

Edited by frankajoerg
Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Nå fikk vi spille fredag kl 2200 i semifinalen så må si oss fornøyde med tidspunkt:) Synd at det er påske helga så blir litt vanskeligere å trekke folk, meeeeen men..

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Ja da så:) Si fra om noen av dere er keene da;) Selger fo 120 kr kontra 175 kr i døra!

Det blir vel liv uansett!

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Noen klipp fra lørdagen:

https://www.dropbox.com/s/ao2qioywjrv52k7/20140315_211317.mp4

https://www.dropbox.com/s/tyo5qstkaczfniz/20140315_210537.mp4

Veldig fornøyd med Nebelungen men ikke med ampene de bruker. Marshall JVM 410 el noe sånt, fy fadern så mye diskant det var.
Memory Man delayen min oppførte seg helt merkelig i det stacket der vs min egen rig, ble helt satt ut på en av låtene:)

Om det er noen her som vil komme og stemme på oss: https://www.facebook.com/events/1417475655170928/

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.