Web Analytics
Jump to content

PRS Brent Mason eller PRS 513


Kossoff

Recommended Posts

Hei!

Er det nokon av dykk som har erfaringer med denne/disse?

Eg treng ein super allround guitar til bandet eg spelar i no.

Brent Mason-gitaren verker å vere akkurat det eg ser etter.

Evt. finne ein billigare gitar og sette disse pupsa inn.

Er også interessert i erfaringer rundt PRS 513!

Edited by Kossoff
Link to comment
Share on other sites

Tror ikke 408-narrow pickupene selges løst enda (se f.eks prsaccessories.com). Ikke ser det ut til å være så mange brukte å få tak i heller. Mht den 305SC'en som sitter i midten så passer den ikke som erstatning for en standard SC pickup. 408-narrow bør man med en egnet pickup-ring kunne plassere i hullet til en standard HB.

Trikset for å balansere nivåene mellom SC og HB i BM-modellen til PRS ligger så langt jeg vet i elektronikken (brytere og motstander). Har man et par HB'er av et annet merke som leverer brukbar SC lyd så bør det la seg gjøre å oppnå noe tilsvarende som det PRS-gjør. Blir det solgt en del av BM-modellen så er det vel bare et tidsspørsmål før noen legger ut et koblings-skjema.

Ellers er det mange brukbare HSH eller HSS-konfigurerte gitarere med all-round egenskaper på markedet. Vurderer man en PRS BM så finnes det mye annet i samme prisklasse. Særlig om man ser seg om etter brukt. Akkurat nå har f.eks 4sound Stavanger en Suhr Modern GG på finn til 19k. Rimeligste PRS BM fra en pålitelig selger på ebay akkurat nå ser ut til å komme på ca 14k (inkl frakt), altså ca 17500 med moms. Avhengig av valg av speditør vil det dog påløpe enda et sted mellom 500 og 1500 i div gebyrer. Hva den norske importøren (emnordic) har priset modellen til vet jeg ikke.

Edited by PerH
Link to comment
Share on other sites

Telen blir tele ;)

Suhr GG hadde forøvrig vorte interessant, men då i "Antique Modern" utgova. Leker litt med tanken på å settje samen ein super-strat frå Warmoth.. Men det ser som oftast ikkje bra ut, dessverre. Strat har eg også frå før. Tenker at eg vil ha noko litt anna som ikkje ser helt vilt ut. PRS er litt "midt i blinken", då eg ikkje er G-mann.

Link to comment
Share on other sites

Ligger en Modern i satin-finish ute, 11k eller noe, om det er av interesse. Warmoth er nok verre å få solgt igjen også.

En som selger en Valley Arts BM signatur på facebook, hadde det ikke vært for at det er for feit hals på den hadde jeg nok muligens hoppa på den selv.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.