Web Analytics
Jump to content

PRS Brent Mason eller PRS 513


Kossoff

Recommended Posts

Hei!

Er det nokon av dykk som har erfaringer med denne/disse?

Eg treng ein super allround guitar til bandet eg spelar i no.

Brent Mason-gitaren verker å vere akkurat det eg ser etter.

Evt. finne ein billigare gitar og sette disse pupsa inn.

Er også interessert i erfaringer rundt PRS 513!

Edited by Kossoff
Link to comment
Share on other sites

Tror ikke 408-narrow pickupene selges løst enda (se f.eks prsaccessories.com). Ikke ser det ut til å være så mange brukte å få tak i heller. Mht den 305SC'en som sitter i midten så passer den ikke som erstatning for en standard SC pickup. 408-narrow bør man med en egnet pickup-ring kunne plassere i hullet til en standard HB.

Trikset for å balansere nivåene mellom SC og HB i BM-modellen til PRS ligger så langt jeg vet i elektronikken (brytere og motstander). Har man et par HB'er av et annet merke som leverer brukbar SC lyd så bør det la seg gjøre å oppnå noe tilsvarende som det PRS-gjør. Blir det solgt en del av BM-modellen så er det vel bare et tidsspørsmål før noen legger ut et koblings-skjema.

Ellers er det mange brukbare HSH eller HSS-konfigurerte gitarere med all-round egenskaper på markedet. Vurderer man en PRS BM så finnes det mye annet i samme prisklasse. Særlig om man ser seg om etter brukt. Akkurat nå har f.eks 4sound Stavanger en Suhr Modern GG på finn til 19k. Rimeligste PRS BM fra en pålitelig selger på ebay akkurat nå ser ut til å komme på ca 14k (inkl frakt), altså ca 17500 med moms. Avhengig av valg av speditør vil det dog påløpe enda et sted mellom 500 og 1500 i div gebyrer. Hva den norske importøren (emnordic) har priset modellen til vet jeg ikke.

Edited by PerH
Link to comment
Share on other sites

Telen blir tele ;)

Suhr GG hadde forøvrig vorte interessant, men då i "Antique Modern" utgova. Leker litt med tanken på å settje samen ein super-strat frå Warmoth.. Men det ser som oftast ikkje bra ut, dessverre. Strat har eg også frå før. Tenker at eg vil ha noko litt anna som ikkje ser helt vilt ut. PRS er litt "midt i blinken", då eg ikkje er G-mann.

Link to comment
Share on other sites

Ligger en Modern i satin-finish ute, 11k eller noe, om det er av interesse. Warmoth er nok verre å få solgt igjen også.

En som selger en Valley Arts BM signatur på facebook, hadde det ikke vært for at det er for feit hals på den hadde jeg nok muligens hoppa på den selv.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.