Web Analytics
Jump to content

GAS for Goldtop!


Guest Hans Hansen

Recommended Posts

Guest Hans Hansen

Jadda... Innrømmer at hverdagen ikke er helt den samme uten en goldtop i samlingen så jeg har begynt å gasse på en ny goldtop igjen:)

Jeg tviler på at jeg kommer til å finne en R7 til 11-12 laken igjen så denne gangen blir det økonomi utgave det blir snakk om.

Gitarer av interesse er FGN Neo Classic LS 10R goldtop, MIJ Epiphone Goldtop, ESP Edwards E-LP 92SD goldtop, Tokai LS95 goldtop etc.

Hvilke har dere testet, er dere fornøyde? hva er bra, hva er ikke bra osv osv?

Budsjett er maks 5-7000 kronasjer og da skal det helst inngå en solid hardcase også :)

Foreløpig gasser jeg litt på Edwards og FGN gitarene, men har ikke prøvd noen av de så aner ikke hvordan de er.

Edited by frankajoerg
Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

he he, nei med mindre den dukker opp for maks 12 lapper i nærmeste framtid så er det utelukket. Ser det ligger noen ute til rundt 17 lapper men det er for mye å betale for min del.

slipper unna med 6000 ish for en japaner så da gjør jeg nok heller det, spm er hvilken.

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Jeg hadde en Tokai Goldtop for noen år siden, mener det var en LS80?

Mye gitar for pengene!

Tror det er en i Sandefjord som importerer Tokai, om han holder på fortsatt.

Har også hatt LS80, konge øks som ikke stod tilbake for noen GIBBY les paul standard/trad som jeg har prøvd.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.