Web Analytics
Jump to content

GAS for Goldtop!


Guest Hans Hansen
 Share

Recommended Posts

Guest Hans Hansen

Jadda... Innrømmer at hverdagen ikke er helt den samme uten en goldtop i samlingen så jeg har begynt å gasse på en ny goldtop igjen:)

Jeg tviler på at jeg kommer til å finne en R7 til 11-12 laken igjen så denne gangen blir det økonomi utgave det blir snakk om.

Gitarer av interesse er FGN Neo Classic LS 10R goldtop, MIJ Epiphone Goldtop, ESP Edwards E-LP 92SD goldtop, Tokai LS95 goldtop etc.

Hvilke har dere testet, er dere fornøyde? hva er bra, hva er ikke bra osv osv?

Budsjett er maks 5-7000 kronasjer og da skal det helst inngå en solid hardcase også :)

Foreløpig gasser jeg litt på Edwards og FGN gitarene, men har ikke prøvd noen av de så aner ikke hvordan de er.

Edited by frankajoerg
Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

he he, nei med mindre den dukker opp for maks 12 lapper i nærmeste framtid så er det utelukket. Ser det ligger noen ute til rundt 17 lapper men det er for mye å betale for min del.

slipper unna med 6000 ish for en japaner så da gjør jeg nok heller det, spm er hvilken.

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Jeg hadde en Tokai Goldtop for noen år siden, mener det var en LS80?

Mye gitar for pengene!

Tror det er en i Sandefjord som importerer Tokai, om han holder på fortsatt.

Har også hatt LS80, konge øks som ikke stod tilbake for noen GIBBY les paul standard/trad som jeg har prøvd.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.