Web Analytics
Jump to content

IBANEZ RG-2570Z - erfaringer?


tommy_sn

Recommended Posts

helt sjef øks, men som det desverre er med de fleste ibby'er så har den ikke vondt av et mic-skifte.

trem'n er helt krem. ikke helt oppe med mine personlige favoritter edge og lo-pro, men likevel. den integrerte intoneringsskruen er en fin touch :)

tuning-stabilitet blir ikke noe problem om du setter den opp skikkelig.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja, de gikk helt bananas for noen år siden når det kom til både modellbetegnelser og ikke minsy det å spy ut nye variasjoner.

Miccer er helt avhengig av smak, behag og sjanger du er bevandret i :) hva skal spilles?

Og det at den er bra satt opp når den kommer enten fra fabrikk eller sjappe er desverre ingen garanti.

Her gjelder det igjen personlige preferanser.

edge og lo pro er betraktelig enklere bygd opp. De er KUN en tremolo, uten innebygd intoneringsskrue eller den stop-baren som gjerne kommer med Z-systemene.

de har og en annen profil som du kan google deg til :)

Link to comment
Share on other sites

Ibanez har, som vel alt annet for tiden, en bruktpris som ikke nødvendigvis reflekterer nyprisen. Så lenge som enkelte instrumenter ligger ute for salg i disse tider, så er det mulig å gjøre veldig gode dealer - så fremt du er interessert i å kikke på andre modeller i RG-serien enn akkurat den du har pekt deg ut.

Link to comment
Share on other sites

Det ligger flere brukte prestige Ibanezer på finn. Hvis du likevel kommer til å bytte pickups kan du like gjerne vurdere en RG1570.

Forskjellen er stort sett ibanez V7/S1/V8 mikker og mulig noe kosmetiske finish som ikke har noe å bety. En 2570 har Dimarzio/Ibz mikker som er noe bedre enn Ibanez' sine, men det bunner ut i smak om du liker dem eller ikke.

Link to comment
Share on other sites

Har hatt en 2570 med annen finish, sånn ruglette fæl en. Men gitaren var konge. Hatt en J-custom også, begge to er sykelig kurant, men de låter veldig forskjellig siden 2570 er i basswood og j-custom'en jeg hadde var i mahogny med maple top.

Da jeg hadde 2570 kjøpte jeg den ny, da kosta den rundt 12 000 m moms, hadde dog en far med kontakter og fikk den da momsfritt.
Synest gitaren er verdt prisen, dersom man liker ibanez og den type sound hvertfall.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.