Web Analytics
Jump to content

tonyshred

Medlem
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

About tonyshred

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,584 profile views

tonyshred's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

15

Reputation

 1. Grattis med en av verdens beste amper. Anbefaler på det sterkeste å lese manualen siden den har enorme muligheter. Har hatt en MKIV siden 2008 eller noe og hatt Mesa siden midt på 90 tallet. og har fremdels MKIIC+, og MKIII i tillegg. Det som er greia som du må forstå er at du har treble bass og middle pottene FØR "gain stage" i signalkilden, derfor vil de knottene virke annerledes enn på en konventionell amp der gain stages kommer før TBM kontrollene. Du vi merke (mest på vrengkanalen) ved å senke å heve treble som er den sterkeste, vil du ikke bare endre toppen men også mengde vreng. Det tar litt tid før du finner deg til rette med dette hvis du ikke er vant til det. På vreng ligger jeg omtrent som dette (Gain 7 pull, Treble 7, Bass 3, Mid 4-8) drive 7-8 (pull). Prescence 4-5 (pull) Simul class Triode Mid gain. Du kan videre bruke GEQ til å forme lyden. Denne ligger etter FX loop i signalkjeden, så den farger kun ved å legge til å fjerne frekvenser. Men med denne ampen er det bare å tweake og ha det gøy. Ser du har et Thiele kabinett og, hvilke element sitter i det? Lykke til Tony
 2. Den har de beste pickups som er laget. Helt objektivt
 3. Ikke bare gitarer, men kabinetter og forsterkere er også gøy. Så fikk jeg fingeren ut og kjøpte et 1x12 Mesa Thiele kabinett. Jeg har lest og tenkt og vurdert og lurt mye på disse, men aldri helt sett at jeg trengte det, men så er det forskjell på hva man har lyst på og trenger. Selgeren sa at det hadde hatt maks en time spilletid så det var rimelig nytt, og lukta til og med nytt. Dette er den nye versjonen med Celestion C90 element som noen liker og andre ikke. De er mest kjent for å komme med Electrovoice EVM 12L elementer. Tilbake til C90, det låt tight i bunn, overaskende tight til å være 1x12, men litt hard i øvre mellomtone og noe harskt etter min smak, og jeg liker Vintage 30 i Mesa 4x12. Så etter en dags spilling og litt søvn så kommer nysjerrigheten i meg og henter skrudrillen og åpner opp. Jeg har nemlig et Mesa kombo skall fra min Mark IV (som forøvrig huser en Mark III for tiden) med EVM element. Så her var det bare å bytte om og teste. VOILA!!! Det låt kuler og krutt i Thiele kabinett. Skjønner så utrolig godt at kabinettet er kjent for dette elementet. Men ikke bare det, C90 elementet låt konge i åpen combo også, og sammen låter de kanon óg. Nå er elementene kommet hjem til sitt eget hus og alle er glade ;-) Hadde aldri trodd at det skulle låte så nært 4x12. Og for å snakke om vekta, Thiele med EVM; 20 kg, vs 48 på Recto oversize 4x12. FAMILIEBILDE:
 4. Jeg har gjort det på egne gitarer, men de forskjellige musikkforretninger med verksted gjør vel det. http://forum.gitarnorge.no/topic/53826-frese-in-single-coil-i-h-h-gitar/ http://forum.gitarnorge.no/topic/54154-ngd-for-mye-deler-i-skuffer-og-skap-ibby/
 5. Digger det, rett og slett digger det ;-)
 6. Haha, enklere når en ikke konsentrer seg om bare Jem ;-)
 7. Jepp, det er bilde fra ebay også, vanskelig å få frem blåfargen innendørs, så jeg brukte bare auksjonbildet. Har venta på en slik i årevis, ihvertfall fem så det var digg å vinne den. Tenkte jeg skulle legge ut linken på ebay, men selgeren har fjerna den så, beklager.
 8. Jeg fikk den i går og den var stemt i vanlig E, men det blir nok forsket på alternative dype stemminger. Tipper noe sånt som G. Men det blir litt prøving her.
 9. Hipp hurra, da kom ibby nr.20 i hus. Dette er søstergitaren til den mer kjente RG1077 som er en sju strenger. Denne ble kun solgt i Japan så den er noe mer sjelden å oppdrive. I god stand, et par merker rundt kantene men det er bare bagateller. Pakkka den opp og stemte den og den spilte fantastisk med en gang. I orginalstand. 27" hals, Dimarzio PafPro, Blue Velvet og Tone Zone.
 10. Høyst sannsynlig er det ikke en Super distortion, den har ikke like skruer, og så går ikke skruene igjennom på baksiden. Hvis du har et multimeter, kan du ohme den å lete på nettsida til dimarzio for å finne noe som er omtrent den samme verdien. Du kan jo sjekke om den låter noenlunde likt som en Jem med Paf Pro, det er stor forskjell mellom Paf Pro og Super Distortion.
 11. Familiebilde....okay...... Siden jeg ikke har vært hjemme så kan jeg bare laste opp desse, og så ser vi om dere kjenner igjen modellene. Nordmenn elsker jo quiz ;-) bilde 1 bilde 2 Lykke til.
 12. Nå mangler jeg bare en så kommer jeg til 20 ibbys. Har noe annet og, men ikke i mengder.
 13. Det er hals humbucker i parallell i 2 posisjon. Det ble allerede et pickupskifte til Tonezone og air norton, evo middle er fremdeles i .....gjett hvor ;-) wiring diagram;
 14. Etter å handlet gitarstæsj i noen år nå så har jeg funnet nok deler til å sette sammen en kongegitar, måtte bare frese inn en single coil i midten. (lenge leve galskapen) Kropp: RG3120, Mahogany med 5mm flammelønnstopp. Hals: JPM, 19mm ved nut 21 mm ved 12 bånd, 42mm bred ved nut. Radius 430mm. (den beste halsen ever.) Bro: Edge Pickups: Dimarzio: Breed (br) Evo (m) Paf Joe (h) En Seymour Duncan Liberator er i bestilling så jeg kan eksperimentere med flere mikker senere. Wiring: pos 1. Hals Hum i serie, 2. Hals parallell, 3. Hals med spoken mot halsen og midt single coil, 4. Split med insiden av begge humbuckere. 5. Bro serie. Bilder. Kropp. Bruker et plekterbrett fra en Ibanez Jem som mal. Klargjøre fresemalen. Verksted. Ferdig freset med shielding paint som det heter på godt norsk. Kropp. Komplett konge gitar.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.