Web Analytics
Jump to content

Gitar doktor Oslo - Anders H Johansen - noen som kjenner til denne karen?


Guest Hans Hansen

Recommended Posts

Guest Hans Hansen

noen som har hatt gitarer inne hos ham? jeg er veldig fornøyd med Gitarguiden i Lillestrøm men CB er jo veldig nærme og mye mer lettvint i så måte.

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Joda ser jo den, men dette med å skifte nut og erstatte med bein nut samt bytte pickups/lodding etc er ikke min greie altså.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hatt en gitar hos han og han jobber med stratten min mens vi snakker. Veldig dyktig, han vet hva han driver med, er veldig entusiastisk og opptatt av at det blir gjort slik du ønsker. Annonseteksten på finn adressen lyver ikke. Siden det er snakk om en så enkel jobb ville jeg ikke nøle med å kontakte han. Han har skiftet nut og ordnet litt diverse lodding med pickups på dene ene gitaren min og det er ingenting å klage på! Det er bare å kontakte han for å snakke litt om arbeidet som trenger å bli gjort, så svarer han gledelig på spørsmål.

Edited by Guns N' Roses
Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

Anders har nettopp gjort ferdig en Floyd Rose set up på min Yamaha superstrat. Han gjorde en grundig jobb og gitaren spilles mye bedre nå. Hyggelig fyr også,som er entusiastisk og kunnskapsrik, og ikke minst veldig opptatt at det er kunden som teller. Han fikser gitaren hvordan du selv ønsker det.

Annonsen hans på Finn er 100% korrekt, han leverer varene.Anbefales.

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Jepp, sitter med samme inntrykk og han holder på med en Bajas nå og skal snart få en SG Standard på besøk, gleder meg til å spille på de når klare:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.