Web Analytics
Jump to content

Noen som har testet disse nye Tokai gitarene?


Guest Hans Hansen

Recommended Posts

Kjip headstock, sikkert ålreit gitar, men usikker om vi snakker hestehoder foran ny Les Paul Standard eller Traditional? Har jo selvfølgelig ikke prøvd en, men synsingen min er sikkert ikke helt far off. Med mva så er man jo oppi hva man får en brukt R7/R8 for her til lands..., som jeg tipper er et bedre kjøp (dog vanskelig å få tak for tiden, man får de ikke akkurat kastet etter seg).

Må si jeg trekker litt på smilebåndet når du skriver at du har hatt alt fra R7 til R9..., ergo kan du bare sammenligne den med R7, R8 og R9? ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

hehe, R7 -R9 var liksom rolls royce gitarene da, har hatt standard, classic og traditional også:)

ja sant nok ang pris vs R serie brukt i Norge. Man får jo tak i R7 til 11 lapper brukt nå så sånn sett så er vel valget enkelt for de fleste.

Prisene på R serie brukt er jo veldig lavt i Norge og det er jo fint for de som kjøper. Merkelig dog at så mange selger sine Standarder til over 14 lapper:)

Link to comment
Share on other sites

Du får vise meg hvor jeg får tak i en brukt R7 til elleve lapper, da kjøper jeg den. ;)

Jeg leter jo fortsatt etter en R7/R8, og har gjort det et par måneder nå, men markedet her til lands virker støvsugd, og prisen på brukte CS Gibson i utlandet (og Gibson for øvrig) synes å være høyere enn her hjemme, selv før frakt og mva.

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

jeg kjøpte en iallefall:) kjøpte en annen R7 til 12 lapper så det er absolutt mulig, men man må jo vente på muligheten og prute så det holder og satse på at det går hjem. I mine tilfeller gjorde det det og jeg angrer jo på at jeg solgte iallefall en av de!

Deja vu all over again:)

Link to comment
Share on other sites

Mulig den er bra, men mener Gibson er et tryggere valg siden det er en sterk og kjent merkevare.

Om kjemien ikke skulle stemme, man skulle trenger penger, eller får en fiks idé om at det er behov noe annet på gitarfronten, vil det nok fort være vanskelig å selge en Tokai her til lands.

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

er heldigvis ikke lenge igjen av 2013:) Jeg må selge SGn først uansett. Men er faktisk ikke noen jeg sikler på en gang om dagen så tror det skal gå greit!

Link to comment
Share on other sites

Guest Hans Hansen

Glem Tokai, jeg røk på en smell i går og kjøpte meg en ubrukt Gibby SG Standard i cherry finish.. DET blir den siste gitaren på en god stund!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.