Gå til innhold

awxiz

Medlem
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om awxiz

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Forteller ikke
 1. Hvis du er fornøyd er det vel bare å spille på? Har selv en MIM Strat med single coils'ene den kom med, og kan ikke si jeg har hatt noe problemer med å bruke den med hverken vreng eller røramp. Det er viktigere med kul lyd enn allsidig lyd.
 2. Mulig den er bra, men mener Gibson er et tryggere valg siden det er en sterk og kjent merkevare. Om kjemien ikke skulle stemme, man skulle trenger penger, eller får en fiks idé om at det er behov noe annet på gitarfronten, vil det nok fort være vanskelig å selge en Tokai her til lands.
 3. Kan det være at alle gitaristene man ser på TV osv. er med på reprodusere ideen om hvordan det skal være? Før jeg begynte og spille, var Stratocaster ensbetydende med el-gitar. Det hadde den vært siden barnehagedagene. Men hvor stort er egentlig vintagejaget? Det ser ut til å være stort på gitarforumer hvor tjukke eldre amerikanere diskuterer riktig plastikk og makeovers.. mens alt de spiller er dårlig bluesrock i kirker eller partytelt. Kjenner folk som har kommet seg langt nok til og spille inn album med sine Fendere og Gibsons, men aldri har tenkt over at modellen har endret seg gjennom årene. For min del er en Fender Standard fra Mexico eller en Gibson fra 70-tallet bra nok, og riktig nok når det kommer til utseende/specs.
 4. Takk for tips! Da satser jeg på at USA funker. Gir fler treff både på brukt og nytt. Ser en del greier på eBay hevder å passe både USA og Mexico også.. men får prøve noe originalt kanskje. Litt teit med noe som føles billig.
 5. Noen som har peiling på å bytte plekterbrett på Stratocastere, og vet om noen bra produsenter og forhandlere? Har fått det for meg at jeg skal prøve meg med en singlecoil i broa på en om lag 10 år gammel meksikaner. Har noe Seymour Duncan humbucker for øyeblikket etter at jeg skulle prøve å feite den opp. Dette var et tidspunkt jeg ikke hadde en Gibson for hånden. Den låter feietere i brua, men ikke helt "riktig". Tenker parchment med svart lag i midten fargemessig.. Tror det er det jeg har for øyeblikket, om det ikke er hvitt som har gulna da. Ser gitarist.no har diverse, men ikke pergament med av den moderne varianten med 11 hull.
 6. Vibsystemet på straten min har stått slik, om ikke enda litt høyere, i de 10 årene jeg har hatt den... Hvordan skal det egentlig være?
 7. Hva med en mørk tvillingbror? Noe å tenke på er at Customs aller lekrest i svart eller vinrød! lykke til med siklinga..haha
 8. Ser etter Tascam 688 kassettstudio. Eventuelt den litt enklere 488 versjonen. Noe som har og vil kvitte seg med dette på østlandet? Må funke, ikke knitre osv.. Kan informere om at jeg er klar over at det eksisterer PC'er og digitale alternativer, men det er altså kassett jeg er ute etter.
 9. Ingenting er som litt skikkelig hardware. Virker ikke som om noen har poengtert dette enda. Når kommer til å ta opp synthen, er det vel bare å kjøre line-out rett i PC/opptaker. Har i hvert fall funka bra for meg.
 10. Data er like ille ja. Musebruk er nok det som sliter mest. En vertikal mus kan hjelpe her. Også god sittestilling da... Av personlig erfaring er det best å bare fortsette å spille gitar, kanskje innen visse grenser. Alkohol får ting til å trekke seg sammen. Kan være lurt å ikke kombienre det med spilling, og å ta de litt rolig dagen etter en skikkelig kule, uten at jeg pleier å by meg så veldig om det.
 11. Mener Jackson begynte å putte Seymour Duncan JB og Jazz pickuper i disse etter 2004-5 en gang, så da er den nok fra de eller eldre.
 12. siden det ble tidlig hjem i dag kan jeg tipse om at denne er en kopi, ikke ekte. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=29513073
 13. Er egentlig gitarist, og bytter når det ryker eller blir veldig svart og daut. Hvor ofte bytter folk bassstrenger? Skal ta opp noe greier snart. Har aldri bytta strenger på en bass før. Har hatt min nåværende bass i et halvt år. Kjøpte den ny. To ganger på øving i uka pluss litt spilling hjemme. Høres sånnsett ok ut fortsatt.
 14. Pienso que los franceses hablan inglés, aunque siempre niegan hacerlo.
 15. Nesten skummelt å kjøpe helt mint når det er så gammelt. Man kan jo lure på hvorfor den ikke har blitt brukt... Tror det er viktig å ta med i tankene at det kan bli en heftig korreksjon av markedspris i fremtiden, og om gitaren er flott nok verditap til tross. - økonmisk nedgang generelt. Evig vekst er ingen selvfølge. I USA har den vanlige arbeidstakeren mindre å rutte med enn i 1970. I England mindre enn 1980. Våre naboer svenskene har gått ned etter at teknoboomen sprakk. - Spekulanter har presset prisene opp ("early 2002, a '56 gold-top Les Paul with P-90s and a Tune-o-matic bridge wasn't much over $7,500. But by late '06-early '07, that same guitar was something like $85,000."), og det kunstige nivået stuper når for få samlere og for mange spekulanter er kjøpere. - Mettet marked.Og kan man også få samme effekt som med veteranbiler, der folk vil ha det som var kult da de var unge? Bryr den nye generasjonen seg like mye om vintage gitarer? - Flod av gitarer inn på markedet. Vanlige folk som har sittet med slike gitarer vil snart begynne å bli gamle og falle fra. Samme med en del samlere.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.