Web Analytics
Jump to content

Minste og beste duppeditt til reisegitar på hotell?


Tommern
 Share

Recommended Posts

Hepp.

Har endelig anskaffet meg en reisegitar, med pick-up. Kjekt med litt adspredelse med over 100 døgn med papirarbeid på hoteller.

Hva er minst, og gir best lyd for hotellromklimpring ?

Vil helst lsippe headset, helst mindre fysisk enn Cubes, og gjerne kunne tweake litt lyd. Noen med erfaringer fra forskjellige typer?

Takker for evt innspill :)

Link to comment
Share on other sites

Ikke gå for Amplitube eller Irig. Jam-up pro og Apogee Jam fungerer 100000 ganger bedre.

Selv startet jeg med Amplitube og Irig, men etter tips fra en kar her på forumet prøvde jeg Jam-up med Apogee Jam. Kort oppsummert så kommer jeg aldri til å bruke førstnevnte løsning igjen. Jam-up låter så ufattelig mye bedre. Med hensyn til Irig vs Apogee så er det en del mer støy på Irigen, noe som blir veldig plagsomt i lengden.

Link to comment
Share on other sites

Hva med en søt liten Vox AC-1?

lg_ac1rv.jpg

Skikkelige analoge greier, ikke noe nymotens digitaltull. Den har til og med innebygde rytmemønstre. Den er *nesten* like tøff som en AC-30, men adskillig lettere å bære. OK, kun 1 watt, men etter at jeg monterte speaker-out på min, så rister veggene når jeg kjører gjennom 1x12-kabinett og skrur på full guffe... (vel, en smule overdrevet kanskje...).

Link to comment
Share on other sites

Hmm..

Nå ble det mange muligheter her. Jeg må vel kanskje først bestemme meg om jeg bare skal ha lyd, eller også noe mer...

Både Marshalen og Voxen er jo artige greier om man bare skal ha lyd. Trenger ikke mer på et hotellrom, for da blir jeg vel fort stående på fortauet .. :D

Takk for artige innspill :)

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg skulle valgt mellom Marshall sin microstack og Vox sin AC1 hadde jeg valgt Vox. Har hatt et microstack - det låt ræv IMO. Vox sin låter ikke akkurat himmelsk den heller, men den rytmeseksjonen er faktisk ganske okei mtp hva du får for pengene. En ganske kjekk jamme-sak til bruk på lavt volum og trinnløs hastighet på rytmeseksjonen. Har en slik liggende (har prøvd en del slike portable "amper" og multieffekter opp gjennom årene til sjøs) som eventuelt kan være til salgs...? PM if so.

Mvh

Erkny

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.