Web Analytics
Jump to content

Ny Tyler LP style thingy (ny headstock!WTF?)


Gluke

Recommended Posts

Det er fredag og siden jeg har vært mest fraværende i 4 uker med å prøve å fikse den jævla båten KristianF har feilkoblet alt på så nå tar jeg igjen med siste HOT HOT HOT new!

Right off the rumourmill that is HRI:

tylerfront_zps9a20eb9b.jpg

photo-4_zps01905aba.jpg

Link to comment
Share on other sites

Headstocken var kul, men det er noe med 6-in-line-headstock som er feil på lp i mine øyne. Konservativ som jeg er vil jeg ha 3+3. Hornet var også for langt. Litt kortere horn så hadde kroppen vært griselekker, nå var den bare...feil.

Link to comment
Share on other sites

Synseklubben sier: For langt horn. Ellers lekker. Headstocken syntes jeg var heit som faen. Har du noe spec-info på den? (selve gitaren altså, ikke hodet)

Har ikke så mye. Set neck og mahogny. Han jobber med ny logo til den headstocken. Eller rimelig like en LP...

Link to comment
Share on other sites

Fet fjøl! Ikke helt bekvem med hornet men..

Var ikke jeg som sto bak feilen din (siden alt jeg gjør er perfekt), men det er gode odds for at jeg kjenner vedkommende som gjorde det.. :)

Gidder ikke å drive med sånne tullebåtær..

Link to comment
Share on other sites

Solkysten, gode greier. :D

Personalsjefen min hadde visst rota seg vekk til storbyen og la ut et bilde fra jam på Herr Nilsen,

et bilde som innebar en dude med en Tyler Dann Huff signatur. Den vil jeg ha.

Venter på at noen skal tagge fyren så jeg kan ringe han og svi av lærlingelønna mi...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.