Web Analytics
Jump to content

dine tanker om årets spellemann-nominasjoner


Straymond
 Share

Recommended Posts

Jeg har unntatt meg selv fra masse sånn unødvendig styr og tøys ved ikke å ha tv. Da slipper jeg å forholde meg til innhoid stort sett uten verdi, puppeglipper og truseglipper, om folk skal stupe, danse eller gjøre noe annet jeg ikke gidder å bruke tid på.

Så- Spellemann? Har de ikke sluttet med det?

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes spellemannsprisen har stor verdi. Støtter opp om det meste som bidrar positivt til å belønne seriøse musikere og hjelpe dem videre i karrieren.

Hadde det vært snakk om bidrag gjennom karrieren ville knappen min vært på Kaizers, men for året som var er det nok farmers marker jeg holder med...

Link to comment
Share on other sites

tja...det som engang var en mulighet for ukjente artister å få vist seg frem for de menneskene som har noe å si innen musikkbusinessen, har blitt en showcase som plateselskapene bruker for å gi allerede etablerte artister ennå mer eksponering.

Sånn kort fortalt

Link to comment
Share on other sites

Hva er galt med by:larm? Kult program i år

Det Basstom sa. Er i stor grad de samme artistene som spiller hvert eneste år. Skjønner ikke hvorfor Turboneger skal spille to konserter på by:Larm, når det finnes ekstremt mange kompetente band som aldri får sjansen til å spille der. I tillegg undergraver det de små bandene som faktisk får spilt at store artister som "alle" vil se spiller samtidig som dem.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.