Web Analytics
Jump to content

deres erfaringer med Line 6' Spider serie


Straymond

Recommended Posts

Häpp.

jeg er litt spent på hva dere syns om denne serien.

jeg har en series III selv, en amp jeg har klare meninger om som jeg venter litt med å velte ut av meg ;)

åh, forresten;

dere som hater line 6 fordi det er line 6, gå og kok et egg i stedet for å hive dere på her.

Link to comment
Share on other sites

Alt jeg vet er at en kompis av meg har hatt en. Den varte i to år før det oppstod en feil på den som kopstet like mye å reparere som ampen kostet ny. Men de holder kanskje lengre i kjellerstua, og det går jo å skru brukbare lyder på den.

Link to comment
Share on other sites

En helt ålreit forsterker med greie amp-simuleringer, og en ypperlig øvings-/hjemme-forsterker. Når jeg skulle kjøpe meg øvingsforsterker så prøvde jeg en Spider III (tror det var 3 hvertfall, men kan ha vært to), Roland Cube X og Peavey Vypyr. Alle sammen finfine forsterkere til hjemmebruk. (Prøvde minste varianten av alle sammen). Endte opp med Vypyr kun på grunn av pris. Lydmessig var de mye det samme. Forskjellige, men ingen spesielt bedre eller dårligere.


Skulle jeg kjøpt en med mere futt og større element til bandbruk så ville jeg nok heller gått for en Line6 Flextone III, da jeg synes disse låter en del fetere, og vel ligger i omtrent samme prisleie som de største spiderene.

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal ikke bidra merker jeg..., men jeg er enig med det Duckling skriver om Flextone III (og det er vel kanskje trådstarter også, ettersom han hadde en slik en for en del år siden om jeg ikke husker feil).

Lillebroren min har en Spider III som han freste rundt med før han fikk seg en Fender Hot Rod Deluxe. Jeg plukket den opp for han her i Oslo og lekte litt rundt med den i en dag eller to før den føk avgårde til han. Mega-metal-kanalen var ganske morsom, men de tre andre husker jeg som ganske ubrukelige egentlig. Nå var det snakk om den minste utgaven i Spider III-serien, så opplevelsen ville vært noe helt annet med de større utgavene.

(Oi, der bidro jeg visst allikevel).

Edited by Truckstop Chuckie
Link to comment
Share on other sites

 • 8 months later...

Har ingenting spesielt negativt å bidra til line6 spider serien. Har vært borti nesten samtlige modeller siden spider II for ti år siden. Det er billige amper og låter dertil, men for nybegynnere er det absolutt kurant. Er du ikke kresen, er det heller ikke så stor forskjell fra de ulike modelleringsforsterkerne fra de ulike produsentene (line6, fender, marshall, roland, peavey, etc.), selv om jeg har favoritter og de jeg liker mindre blant de nevnte. Men det var ikke temaet i denne tråden.

Jeg ville ikke kjøpt en selv, men så er jeg kresen, da.

Edited by tronni
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.