Web Analytics
Jump to content

deres erfaringer med Line 6' Spider serie


Straymond
 Share

Recommended Posts

Häpp.

jeg er litt spent på hva dere syns om denne serien.

jeg har en series III selv, en amp jeg har klare meninger om som jeg venter litt med å velte ut av meg ;)

åh, forresten;

dere som hater line 6 fordi det er line 6, gå og kok et egg i stedet for å hive dere på her.

Link to comment
Share on other sites

Alt jeg vet er at en kompis av meg har hatt en. Den varte i to år før det oppstod en feil på den som kopstet like mye å reparere som ampen kostet ny. Men de holder kanskje lengre i kjellerstua, og det går jo å skru brukbare lyder på den.

Link to comment
Share on other sites

En helt ålreit forsterker med greie amp-simuleringer, og en ypperlig øvings-/hjemme-forsterker. Når jeg skulle kjøpe meg øvingsforsterker så prøvde jeg en Spider III (tror det var 3 hvertfall, men kan ha vært to), Roland Cube X og Peavey Vypyr. Alle sammen finfine forsterkere til hjemmebruk. (Prøvde minste varianten av alle sammen). Endte opp med Vypyr kun på grunn av pris. Lydmessig var de mye det samme. Forskjellige, men ingen spesielt bedre eller dårligere.


Skulle jeg kjøpt en med mere futt og større element til bandbruk så ville jeg nok heller gått for en Line6 Flextone III, da jeg synes disse låter en del fetere, og vel ligger i omtrent samme prisleie som de største spiderene.

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal ikke bidra merker jeg..., men jeg er enig med det Duckling skriver om Flextone III (og det er vel kanskje trådstarter også, ettersom han hadde en slik en for en del år siden om jeg ikke husker feil).

Lillebroren min har en Spider III som han freste rundt med før han fikk seg en Fender Hot Rod Deluxe. Jeg plukket den opp for han her i Oslo og lekte litt rundt med den i en dag eller to før den føk avgårde til han. Mega-metal-kanalen var ganske morsom, men de tre andre husker jeg som ganske ubrukelige egentlig. Nå var det snakk om den minste utgaven i Spider III-serien, så opplevelsen ville vært noe helt annet med de større utgavene.

(Oi, der bidro jeg visst allikevel).

Edited by Truckstop Chuckie
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Har ingenting spesielt negativt å bidra til line6 spider serien. Har vært borti nesten samtlige modeller siden spider II for ti år siden. Det er billige amper og låter dertil, men for nybegynnere er det absolutt kurant. Er du ikke kresen, er det heller ikke så stor forskjell fra de ulike modelleringsforsterkerne fra de ulike produsentene (line6, fender, marshall, roland, peavey, etc.), selv om jeg har favoritter og de jeg liker mindre blant de nevnte. Men det var ikke temaet i denne tråden.

Jeg ville ikke kjøpt en selv, men så er jeg kresen, da.

Edited by tronni
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.