Web Analytics
Jump to content

'58 LP standard - fake?


Pledrik

Recommended Posts

Rart ingen har linket til denne ennå http://www.blocket.se/uppsala/Gibson_les_paul_1958_standard_44960305.htm?ca=14&w=3

Her er det vel noe som ikke stemmer? Broen ser litt rar ut, litt merkelig annonse, etc. Any ideas? Dette er jo veldig mye penger, men ikke i nærheten av hva disse går for i andre land? Bør jeg pantsette hus, bil og nyrer?

Link to comment
Share on other sites

Ser egentlig greit ut for min del, selv om bildene er tatt med kalkulator..

Men jeg er heller ingen expert på gamle les pauls så kan være detaljer som ikke stemmer ja.

men uansett en gitar i en slik prisklasse blir noe eget.. her burde selgeren ha solide dokumenter, ellers skulle det vel ikke være noe problem å få en slik gitar verifisert et sted av noen seriøse aktører.

vil tro at ingen kjøper en slik gitar uten at alt er i orden på papir/vertifaksjons siden uansett, isåfall må personen være av det mindre smarte slaget om man kjøper noe slikt over et godt ord

Edited by Concker
Link to comment
Share on other sites

Fake eller en reiusse som er skitnet til. Finishen er helt feil. Kilde: Har et par LP-bøker hjemme og krysssjekket. Kunne vært en 59/60 i beste fall. Men bildene han har lagt ut er helt elendige. Bare det er jo et sikkert tegn på at det er tøv. Ingen selger noe til 400 000,- og tar så elendige bilder.

Link to comment
Share on other sites

Og så få bilder, ikke minst. Hadde han vært seriøs, hadde det vært skarpe bilder av alt fra potkoder, til underside av pickups, pickupcavity, omtrent hver krakkelring osv. Det blir for dumt å skal ha 400.000,- for en gitar uten noen som helst form for dokumentasjon eller autentiske bevis.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.