Web Analytics
Jump to content

Ibanez V72ece


Patrick123

Recommended Posts

Jeg vurderer å kjøpe meg en akustisk gitar. Selv er jeg "halvveis nybegynner" og har spilt av og på i en stund (2 uker øving, 2 måned uten noe, 2 uker øving, 2 måneder opphold, osv.) og har "teknikken" inn, men er bare treg.

Jeg har sett på en akustisk gitar til rundt 2000,- og har funnet en Ibanez V72ece. Har noen litt erfaring med denne modellen? Husk, jeg trenger kun en gitar til å bli bedre på enn det jeg er nå så noe i mellomsjiktet passer perfekt.

http://www.ivarsmusikk.no/produkt/ibanez-v72ece

Link to comment
Share on other sites

Sikkert en god gitar..Ibanez har som regel fine nybegynnergitarer. Ellers er Fender yamaha og Washburn også veldig mye for pengene i denne prisklassen. :Tips: Hvis du ikke trenger det, kjøp uten elektronikk da får du mye mer gitar for pengene.

EDIT: vil tro denne er et mye bedre kjøp:) http://www.ivarsmusikk.no/produkt/ibanez-aw-250

Edited by gage1103
Link to comment
Share on other sites

Jeg har vært borti V72ece flere ganger, og kvaliteten er relativt varierende. Noen eksemplarer spiller som en drøm rett ut av eska, mens andre krever en god del arbeid før de kan kalles spillbare.

Én jeg var borti hadde alvorlige problemer med båndskjegg, mens en annen hadde flere alt for høye bånd fra 7.-8. bånd og ned. Dette er "feil" som krever kunnskap å korrigere, og koster dermed fort endel kroner.

Som det blir sagt - kjøp gjerne en gitar uten elektronikk til øving, i tillegg bør du vurdere å handle brukt. Som det et sagt i utallige "hjelp-meg-å-velge-gitar"-tråder her, så får du betydelig mer gitar om du handler en brukt som har kostet 5-6.000,- enn om du bruker 3.000,- på en kliss ny...

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar. Den AW-250 ser interessant ut, men jeg har allerede gått opp en prisklasse for å komme opp til V72ece'en og for meg som "hakket over nybegynner" vet jeg ikke om prisøkningen er verdt lydkvaliteten. Dessuten, stålstrenger er noe jeg ønsker å prøve meg på samt at stemmeapparat kan være en fordel for meg som fersk gitarist uten gehør.

Link to comment
Share on other sites

Har også prøvd et par V72ECE modeller. Har vel eid to stykker. Men har også samme erfaring med at kvaliteten varierer ganske mye også med setup. Gitaren er brukbar, men hadde heller sett på en annen gitar eventuelt kjøpt brukt. Ibanez har noen andre modeller jeg syns er bedre til samme pris. Ta en titt på f.eks AW eller AE serien. De 500kr ekstra er verdt forskjellen.

Forøvrig syns jeg at Yamaha F310(?), mener det er den som går ganske billig hos Smart Club på Alnabru i Oslo er en helt sykt god gitar for pengene. Ligger på rundt 1000lappen. Da kan du heller spandere på deg et godt stemmeapparat. De jeg har prøvd som har vært out of box har vært deilige å spille på og har hatt god klang.

Dette har vel allerede blitt nevnt, men brukt er ingen dårlig ide det heller.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.