Web Analytics
Jump to content

Erfaringer med VOX AC15C1 gitarforsterker?


kenneho
 Share

Recommended Posts

Hei,

jeg planlegger å kjøpe meg en liten combo (type 15 watt pluss minus, primært til hjemmebruk), og har sett meg ut Fender Super Champ XD Combo som en aktuell kandidat. Men ser at det ligger en VOX AC15C1 ute på finn.no nå (http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=39303501&FINNBOX_ENABLED=true&spidEnabled=true&WT.synd_type=agent), som havner litt i samme kategori som Fender Champ'en.

Har noen erfaring med denne amp'en? Og har noen efaring med denne amp'en i forholdt il Fender Champ'en?

Mvh Kenneth

Link to comment
Share on other sites

Hadde jeg ikke akkurat kjøpt min AC30C2, i mangel på brukte 15-wattere til salgs, hadde jeg slått til på den der. Knallyd, og minst 10 kg lettere. Usikker på hvordan den er i forhold til Fender Champ'en. Den har jo typisk vox-lyd, på godt og vondt :)

Link to comment
Share on other sites

Hadde jeg ikke akkurat kjøpt min AC30C2, i mangel på brukte 15-wattere til salgs, hadde jeg slått til på den der. Knallyd, og minst 10 kg lettere. Usikker på hvordan den er i forhold til Fender Champ'en. Den har jo typisk vox-lyd, på godt og vondt :)

Takk for svar. Har du noe erfaring med hvordan den tar pedaler? Kjenner du til noen negative sider man bør vite om?

Link to comment
Share on other sites

AC15 er en super forsterker, men den er kanskje litt kraftig hvis du kun skal ha den til hjemmebruk. På en annen side kan det jo være greit med litt clean headroom. Den tar pedaler bra, men mangler effekt loop. Bruker den som hjemmeforsterker selv og er kjempefornøyd.

EDIT: Ville heller betalt 500 kroner ekstra for en ny en. Garanti osv

Edited by Flyndre
Link to comment
Share on other sites

Jeg har gigga masse med AC15, og aldri hatt volum over 12:00 (midten). Den er overkill om du bare skal bruke den hjemme, men på bandøving og spillejobber er den kjempefin.

Det er forsåvidt bra hvis amp'en kan brukes både hjemme og til spillejobber. Er det funksjonelt eller volummessig overkill, tenker du på?

Link to comment
Share on other sites

Volummessig. Den spiller HØYT, men den har mastervolum, så det er ikke noe problem å få god lyd også på lavere volumer.

Det er bra. Har en Marshall Valvestate 265 (65 watt) hjemme nå, og den egner seg ikke for hjemmebruk. Så en 15 watt med mulighet for både lavt og høyt volum høres bra ut.

Link to comment
Share on other sites

En AC15 spiller MYE høyere enn valvestate 265

Jeg er ganske nybegynner på forsterkere, men trodde antall watt (Marshall 65 watt kontra Vox sin 15 watt) sa endel om hvor mye effekt man fikk ut. Hvordan har det seg da at en 15 watt spiller mye høyere enn en 65 watt?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.