Gå til innhold

Flyndre

Medlem
 • Innholdsteller

  118
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Flyndre

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Liker godt min Audio Technica AT4033. http://www.sweetwater.com/store/detail/AT4033CL
 2. En mikrofon er et fordyrende element, og man vil i teorien kunne si at kostnadene produsenten har knyttet til mikrofonen, kunne ha vært brukt på å øke kvaliteten på andre komponenter i stedet. Isolert sett gjør nok det at man installerer en mikrofon minimalt med den akustiske lyden i gitaren. Du betaler jo da litt for en funksjon du ikke har bruk for, men hvis du likte gitaren godt, så hvorfor ikke.
 3. Ah, de hadde ikke Dynaudio hos forhandleren jeg var hos. Hva vil du si forskjellen er?
 4. Jeg var på jakt etter monitorer og hørte på KRK Rockit-serien, ble skikkelig imponert. Hørte så på VXT-serien, og da hadde jeg ikke lyst på Rockit lengre. Du får vel Rockit 6 ny for ca budsjettet ditt, og vxt brukt bør ikke være langt unna heller. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med mine vxt 6. Låter kanskje ikke helt nøytralt, men så er de tilsvarende mye gøyere å høre på også. mine $0,02
 5. Kan jo fortelle litt om mine erfaringer fra Melbourne, i tilfelle noen andre skulle lure på det samme seinere. Jeg søkte opp noen gitarsjapper på google maps, og fant Music Swop Shop, som ligger noen minutters gange fra campusområdet til University of Melbourne. Dette er en 2nd hand butikk som stort sett selger brukte instrumenter til helt ålreite priser. Endte opp med en ny Monterey-gitar til ca 220 dollar. Spilte gjennom det de hadde i billigsegmentet, men det var mye ymse oppsett og gamle strenger, så det var litt vanskelig å danne seg et skikkelig inntrykk av de ulike gitarene. Gikk derfor for nevnte nye Monterey som var bra satt opp og med nye strenger. På ingen måte noen fantastisk gitar, men mye for pengene, og siden jeg bare skulle ha den i vel fire måneder var det ikke så nøye, så lenge jeg hadde noe å spille på. Hyggelige folk i butikken som også gikk med på å kjøpe den tilbake for halv pris når jeg reiser hjem igjen, dersom den er i ok stand. Taper noen kroner på det, men å slippe stresset med å selge den på gumtree (Australias versjon av finn.no) er verdt det IMO. De er også behjelpelig med å selge gitarer for kunder mot 20% av salgssummen. Hadde kanskje vurdert dette hvis det var snakk om en dyrere gitar.
 6. Full av beundring både når det gjelder dine ferdigheter og sluttresultatet. Artig lesning.
 7. Jeg skal studere et halvår i Melbourne, og i den forbindelse lurer jeg på om noen har erfaring med kjøp av gitar in the land down under. Både brukt og nytt aktuelt. Tror ikke jeg orker styret med å ta med en herfra. Har ikke skikkelig kasse heller.
 8. Det er i hvert fall utstyr som gir litt rom for variasjon, selv om det ikke er så veldig dyre saker dette. Har lyst på en litt dyrere akustisk, og kanskje en Suhr-strat eller tilsvarende. Gjelder bare å kunne rettferdiggjøre pengebruken overfor seg selv Siklet på Hummingbirden du la ut for salg, forresten. Flott gitar:)
 9. Slenger ut en liten post, dels for å holde oversikt over utstyrsparken selv, dels for andres eventuelle interesse. Litt shabby mobilbilder, men skal få oppdatert de så fort jeg får et skikkelig kamera for hånd. Furch D40 Durango Fender Baja Telecaster Klassisk gitar som jeg vet lite om. Min far fikk den da han var guttunge, og den låter overraskende bra. Står Santana i lydhullet tror jeg. Ukulele - Korala UKC-60CENT Amper: Vox AC15C1, Ombygd Fender Champion 600, konstruert etter 5F1 kretsen. Kjøpt av forumets Torgersen, en over gjennomsnittlig hyggelig kar. Roland Cube 30X Edwards Les Paul Custom (E-LP-98LTC). Gibson CS Burstbucker mikker og russiske Paper in Oil caps. Kjøpt av Byljer på forumet, en annen trivelig type. Fender MIM Stratocaster. Har satt i David Gilmour-brettet EMG DG-20, med EMG SA og SPC-kontroller. Studiokroken Effekter: Mad Professor Deep Blue Delay, Mad Professor Sweet Honey Overdrive, Mad Professor Forest Green Compressor, Xotic EP Booster Ikke avbildet: Fender Deluxe Reverb RI, Roland Cube 60X
 10. Bruker hercules selv, men vær obs på at telecastere kan ha for smalt hode for de gulvstående stativene. Det går bra med de vegghengte, for de vrir seg slik at åpningen blir mindre.
 11. Har ingenting å komme med mtp klassiske gitarer, men fett spilt!
 12. +1 Ville som nevnt over forsøkt meg på en dynamisk mikrofon til "skrikevokalen", og da er SM58 er et fint sted å starte. EDIT: hva er egentlig ambisjonsnivået for opptakene, iom at du har såpass romslig budsjett?
 13. Grattis! Så versjonen din var med i coversegmentet i programmet deres i dag
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.