Web Analytics
Jump to content

Pyro?


Evil_Caprino

Recommended Posts

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="Evil_Caprino" data-cid="614240" data-time="1358267861" data-date="I dag, 17:37"><p>

Du mener: 'flytte til Sverige, bli medlem i scientologikirken og synge duett med Carola'?<br />

Njesj, tror ikke det gitt. ;-)<br />

Hadde tenkt på mere smell enn en romperakett også. Så man får se på hva slags pakke Trondheim lyd har å tilby.</p></blockquote>

Huh har han skytt ut rakket fra rompa også;)

Vet noen kompiser søkte kommunen her i Stavanger om bruk av pyro men fikk blankt avslag når det var innendørs.

Link to comment
Share on other sites

Selv om du har spart noe småtteri fra nyttårsaften, må du ikke finne på å fyre det opp innendørs, 20 meter takhøyde eller ikke. Vanlig fyrverkeri griser nemlig noe enormt, både med sot, røykgasser og slikt, og det er ikke morsomt å fjerne slik fastbrent griseri.

"Innendørs" pyro har ingenting å gjøre med de greiene vi får kjøpt og sender opp den 31.12.

Link to comment
Share on other sites

Pyro skal du ikke tulle med, det kan være ekstremt farlig om det ikke er gjort skikkelig og sikkert. Du får vel ikke kjøpt noe som helst uten hvertfall en nivå 1-sertifisering.

En i bandet kan jo ta sertifiseringen. På nivå 2 (tror jeg det var) lærer man å brenne biler. :)

Link to comment
Share on other sites

Husker jeg var på en liten konsert i Porsgrunn for noen år siden, der de hadde pyro. Både flammekaster, og noen greier som smalt.

Lokalet var ganske lite, 5-6m til taket, og 30-40 folk.

Tviler sterkt på at de hadde brukt masse penger på det, med tanke på hva de fikk inn av billettsalget.

Link to comment
Share on other sites

Det spørs på arrangør og mye annet. Bare fordi et gitt lokale har hatt pyro under de og de omstendighetene betyr ikke at man selv kan få til det samme uten videre. Såvidt jeg kan huske nytter det ikke at en av artistene har pyrogodkjenning ettersom pyroteknisk ansvarlig må være ledig til arbeidet under forestillingen. Dette, sammen med disponibel brannvakt og godkjent flammehemmet materiale gjør at det for mindre artister er bare å glemme. Solstorm får ikke lov til å ha levende lys på scenen engang pga pyrotekniske forskrifter.

De fleste her er vel for unge til å huske dette:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Station_nightclub_fire

Hvis folk planlegger å jerryrigge egne fyrverkeri- og pyroløsninger så bør man legge fra seg disse planene med en gang.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.