Web Analytics
Gå til innhold

Martyz

Medlem
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Martyz

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Skien
 1. Mew på Vulkan scene, 9 november blir driiiitfett. Tesseract(Med riktig vokalist) + Animals as leaders, 5 oktober på John dee
 2. Hei! For øyeblikket har jeg en Line 6 Pod HD Pro med en Rocktron 300 poweramp inn i et gammelt Marshall kabinett. Det låter jo helt ok, men har aldri vært fornøyd med det. Ettersom jeg har beveget meg mer og mer unna metal og high-gain vurderer jeg å kjøpe en litt bedre clean-amp combo og å bygge pedalbrett evt. med en decent distortion pedal. Har vurdert alt fra Fender Deluxe, Vox ac30, eller Peavey Classic. Det viktigste er egentlig en bra clean-lyd, og effekt-loop. Helst under 7-8k. Noen forslag?
 3. Lager alt fra ambient til eksperimentell musikk. www.Soundcloud.com/Martyz
 4. Haarp Machine - Disclosure Fikk den signert av Al
 5. "Irreconcilable personal differences" betyr ikke at han truet dem? Det betyr at de hadde ulike meninger som hindret dem i å funksjonere som et band. Det er også mange som poster kommentarer i hans navn. De fleste er ganske åpenbare, egentlig.. Interview med Al hvor han sa at denne er den eneste posten han har lagt ut. Hvordan kan noen si at Al ikke kan spille sangene sine etter i går? Det finnes vell ikke bedre eksempel, med tanke på at alt av backing track og metronom streika. Det låt ikke optimalt, men absolutt bra. Jeg snakket med Al, og han var jo hyggelig. Litt sær, men hyggelig. Det samme gjelder resten av bandet, skjønner ikke hvordan de ble tolket som drittsekker.
 6. Jeg kommer nesten kun for Haarp Machine.. Er jo fett å se Born og Osiris og Monuments også, men hadde ikke dratt helt til Oslo for de. Vil gjerne se ordentlige kilder på truslene Al skal ha gitt. Alt jeg har sett er rykter, og ingen kan backe det opp. Er kanskje lurt å høre begge sider av saken før man dømmer, og slenger dritt om han? Misha har også vært en drittsekk til tider, men ser ingen som går i mot han!
 7. Hey! Jeg kjøpte en Line 6 Pod HD pro i oktober. Den låter helt ok, men jeg ble aldri fornøyd med high-gain lyden dens. Synes den låter alt for digitalt og unaturlig. (spiller endel metal, men også rock og jazz, så vil ha en decent clean lyd.) Vurderte å selge den og kjøpe en Axefx ultra, men synes egentlig at ikke den heller låter som en ekte amp. Den låter jo bedre enn Poden, men fortsatt ikke optimalt. Vurderer derfor e530 preampen som preamp, Poden som multieffekt, og min Rocktron velocity som poweramp. Altså Four cable method, med eksternt slutt trinn. Har noen erfaring med Engl e530 generelt, eller i en four cable method setting? Låter den bra? Er ute etter en decent cleanlyd, og en naturlig og kraftig high gain lyd. Er 7000 for Pod Hd pro + Fbv Shortboard, for mye? Kostet 7700 nytt, kun 3 måneder gammelt, og har kun stått hjemme utenom 2 øvinger. Har stått i rack hele tiden. Har ikke veldig lyst til å gå under 7000, minst 6500.. (Ikke at jeg selger den her, bare lurer på om prisen er urimelig)
 8. Er jeg den eneste som ikke likte Heritage? Opeth har mye fett, men synes hele plata var ganske skuffende.. Kan hende jeg bare har blitt for sær. Synes egentlig at de fleste platene jeg gledet meg til i 2012, var skuffende..
 9. Sant. De hadde folk som sto å passet passet på, og gjerder med god avstand fra pyroen. Så det var ordentlig, ikke noe hjemmemekka. Kan godt hende de kjente folk som var sertifisert for det.
 10. Har spilt med Dunlop Jazz III XL i rundt ett år nå. Likte Jazz III, men synes de ble for små, så XL er nesten perfekt. Husker jeg kjøpte et par ESP Medium for noen år siden, som er det beste jeg spilt med. De hadde en behagelig tykkelse, og noe sandpapirlignende på logoen som ga godt grep, uten å bolte seg fast til fingrene. De er også helt umulig å få tak i, har lett i flere butikker og på nett, uten hell..
 11. Husker jeg var på en liten konsert i Porsgrunn for noen år siden, der de hadde pyro. Både flammekaster, og noen greier som smalt. Lokalet var ganske lite, 5-6m til taket, og 30-40 folk. Tviler sterkt på at de hadde brukt masse penger på det, med tanke på hva de fikk inn av billettsalget.
 12. Tesseract - One (synes det var på tide at jeg kjøpte det..) Mew - And the glass handed kites Mew - Frengers Sigur Rós - Valtari
 13. Takk for svar! Jeg hevet strengestolene samtidig som å kompensere med trussroden, og det hjalp veldig! Det fjernet mesteparten av fretbuzzen, og ingen kvelte toner lenger Fortsatt litt igjen, men tipper jeg kan få bort det også. Halsen er neck-through. Det buzzer ikke hvis jeg spiller veldig svakt. Strengene er 009, .012, .015, .022, .030, .040, .054, .074. Vurderer å bytte til et tykkere set Jeg stemmer i standard, av og til med drop E, altså EBEADGBE.
 14. Hey! Jeg kjøpte en Agile Intrepid 828 til jul. Gitaren låter, og føles bra (ikke sinnsykt bra, men forventet ikke det heller.) Men har et stort problem med fret buzz. Dette er generelt på de tre dypeste, altså F#, B, og E. Det er ikke buzz når man spiller åpent, men på stort sett alle båndene. Det blir verre jo lenger ned på halsen nedover på halsen man spiller. På 12 bånd og nedover, kveles neste tonen. Halsen var relativt rett som jeg fikk den. Jeg prøvde å slakke på trussrodene, men den buzzet fortsatt, og fikk alt for høy strengehøyde for min del. Nå er den ganske nærme typical setup, så den i hvertfall er spillbar. Den er ikke intonert, og har heller i prøvd å gjøre dette selv. Kan det være problemet? Jeg tok den til min lokale musikkforhandler, der de sa at det blir vanskelig å intonere den, og å fjerne buzzen. De hadde først sjanse til å se på den ganske sent i januar, så vil helst prøve selv først.. Noen som har erfaring med noe lignende? Kan nye strenger hjelpe?
 15. Får? Wow, Tusen takk! Takk for tilbudet, Tor Erik! Men må passe på økonomien nå Skal ha Thomann i bakhodet hvis jeg må oppgradere en gang i fremtiden
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.