Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Kjøp en amp med god clean og som ellers tar pedaler bra. Vox ac15 er foreslått og er et godt valg, men det er også flere andre. Det ampen evt. mangler på overdrive kan man som regel fikse med effekter. :)

PS. ...med mindre man er over gjenomsnittlig kresen, selvsagt.

Endret av sarge
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som Kossoff nevnte: H&K Tubemeister. Gjør alt fra clean til high-gain på en strålende måte. Spiller selv på Vox AC15, men at Tubemeisteren er mer allsidig om man ikke har eksterne effekter tilgjengelig er ikke til å komme bort fra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vox AC15 er en kanonamp med flott clean og dritkul vreng til blues og rock, men trenger hjelp av pedaler om du skal spille tyngre musikk med den. Har imidlertid en Radial Tonebone London Distortion selv, og det låter kuler og krutt til tyngre riffing.

Blackstar HT-5 har også en fin clean, men jeg synes vrengen er veldig "metall", og om du skal ha litt vintage rockecrunch ut av den så ville jeg personlig brukt en pedal til det. Nevnte H&K Tubemeister er i så måte mer allsidig da den gjør alt veldig bra, men alle tre er utvilsomt gode amper om du spanderer på deg en pedal eller to for å komme dit du vil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.