Web Analytics
Jump to content

Recommended Posts

Kjøp en amp med god clean og som ellers tar pedaler bra. Vox ac15 er foreslått og er et godt valg, men det er også flere andre. Det ampen evt. mangler på overdrive kan man som regel fikse med effekter. :)

PS. ...med mindre man er over gjenomsnittlig kresen, selvsagt.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Som Kossoff nevnte: H&K Tubemeister. Gjør alt fra clean til high-gain på en strålende måte. Spiller selv på Vox AC15, men at Tubemeisteren er mer allsidig om man ikke har eksterne effekter tilgjengelig er ikke til å komme bort fra.

Link to comment
Share on other sites

Vox AC15 er en kanonamp med flott clean og dritkul vreng til blues og rock, men trenger hjelp av pedaler om du skal spille tyngre musikk med den. Har imidlertid en Radial Tonebone London Distortion selv, og det låter kuler og krutt til tyngre riffing.

Blackstar HT-5 har også en fin clean, men jeg synes vrengen er veldig "metall", og om du skal ha litt vintage rockecrunch ut av den så ville jeg personlig brukt en pedal til det. Nevnte H&K Tubemeister er i så måte mer allsidig da den gjør alt veldig bra, men alle tre er utvilsomt gode amper om du spanderer på deg en pedal eller to for å komme dit du vil.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.