Web Analytics
Jump to content

Meg - Europa


Hjalmar Sæterstøl

Recommended Posts

Sakset som faen fra bladet Guitarist:

(Skala fra 1-10)

"The Tone of Carlos Santana:

Gain - 7

Volume - 4

Bass - 10

Middle - 10

Treble - 2

Reverb - 1

Guitar: Epi Les Paul, neck pickup

Amp: Overdrive Channel".

Topic: Har ikke lyttemuligheter enda, men skal høre i morgen.

Link to comment
Share on other sites

hmm jeg sier som tor milde.. jeg hører at du spiller, men jeg skjønner ikke hvorfor.. :D

neida... dette var jo helt ok, men ikke noe spesielt bra vil jeg si.. du spiller så lite flytende, at det blir stressende og høre på.. men det kommer seg etterhvert, så keep it up :)

Link to comment
Share on other sites

Sier meg enig med de andre i at lyden ikke var helt passende.

Ganske så ålreit i forhold til at du bare har spilt i ett år. Det er mere skills her enn det jeg hadde på samme tidspunkt.

Som EivindS sier, så har du ikke den helt store flyten, men det er det bare litt trening som skal til.

Link to comment
Share on other sites

Syns faktisk det var ganske bra jeg, hvis du bare har spilt i et år. Det er jo ikke bahgelig å høre på, men det er jo rett og slett på grunn av den skarpe gitarlyden! Prøv å finn er rundere og varmere tone, så tror jeg det blir mye bedre med en gang!

Men du! = ) kunne du tenke deg å sende meg backingtracket du brukte? eller si meg hvor du fant det..? :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.