Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Hjelp med fuzzvalg


Effektmani
 Share

Anbefalte innlegg

Har tenkt til å kjøpe min første fuzz nå etter jul. Har tenkt til å bruke under 1500 kr men kan strekke det litt lenger. Har tenkt litt på big muff, er ute etter en mektig fuzz. Det jeg liker med fuzz, er hovedsaklig den store, omringende, litt uklare tonen. Noen som har noen gode forslag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  • Ingen innloggede medlemmer aktive
 • Siste aktive tråder

  • Takk for svar Audun! Det er en PA forsterker på 250 watt med seks kanals mikser integrert. Høytalerne som følger med er nok passive, men det finnes en sub utgang, og jeg ønsker en sub til dette anlegget. I manualen står det kun: When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det finnes to subber som er aktuelle med tanke på watt, men det er dette med to kabler til den passive og sikkert en kabel til den aktive som forvirrer meg. Det betyr at om jeg skal kunne bruke den passive (billigst) så ser jeg ingen annen mulighet enn å koble den gjennom ut ingangene på høytalerne. Du har nok et poeng i at den passive subben vil ta kraft og slik sett er nok en aktiv sub best, men da har jeg plutselig to volumknapper å forholde meg til. Det forvirrer meg og noe. Jeg har aldri hatt PA, og heller aldri sub, så jeg er helt grønn her.
  • Du sier mikser/forsterker her. Betyr det at det er innebygd forsterker i mikseren din, eller bare tror du det? Hvis det er forsterker i mikseren din, har du passive høyttalere. Mulig at høyttallerne kan linkes, men da må du huske at samme forsterker-kraft skal drive større høyttaler-flate. Det skjer også noe med impedansen når du kobler flere høyttalere sammen i serie. Om sub-utgangen er forsterket, eller kun en signal-utgang er vanskelig å vite uten mer info.
  • Ser ut til at denne GMW san dimasn har vært litt rundt og er nå kommet i mitt eie  Spiller som smør denne. Intr historie på den. En gitar med sjel. Hvem kjøpte den av McDyne og hvordan gikk det til? 
  • Jeg så nylig at Trondheim kommune har en del øvingsrom til leie. Man kan leie et rom med utstyr for hele måneder kr 3000. Jeg aner ikke hvor lang ventetid på dette, men jeg kunne tenkt meg å leie et slikt rom sammen med noen som har lignende interesser. Rommene er lydisolert og kan brukes døgnet rundt, så det er plenty med tid til å øve alene eller sammen med andre. Rommene er også utstyrt med slagverk, gitar og bassforsterker, mikser og mikrofoner. Jeg er en amatør med en del bra låtmateriale, etter min mening, men det vet man aldri før man får tilbakemeldinger. Målet er å få spilt inn en demo med noen av låtene mine og her kunne jeg gjerne trengt litt hjelp av kanskje en bassist, trommis og kanskje en soligitar. En kvinnelig vokalist på noen av låtene mine hadde vært fint. Tanken er at vi kan dele på utgifter, kompetanse, utstyr og hverandre. Egne prosjekter og kanskje band sammen. Jeg er veldig fleksibel og alt er mulig. Jeg har brukbar økonomi og mye utstyr jeg kan stille til disposisjon. Hovedinteresse er Rock, men er ganske allsidig. Leker også litt med elektronisk musikk. Dette vil ikke skje med det første, men interessant å lufte ideen og eventuelt høre fra noen som er interessert eller har erfaring med disse øvingsrommene.    
  • Hei Jeg har nylig kjøpt et PA anlegg og har null peiling. Det er en seks kanals mixer og to høytalere. I mikser/forsterker er det en sub utgang. I hver høytaler er det en inn og en ut utgang som kanskje har noe med sammenkobling av flere høytalere. Jeg ønsker en Sub til dette og slik jeg ser det er det to alternativer. En passiv sub med to kabler - og en aktiv Sub med en kabel. Men jeg vet ikke hvilken som er best for meg. Noen erfaring med dette?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.