Web Analytics
Gå til innhold

Birkman

Medlem
 • Innholdsteller

  124
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Birkman vant dagen sist Desember 30 2012

Birkman hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Birkman

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 04. mars 1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stavanger
 1. Apogee definitivt, i en helt annen liga enn IRIG
 2. Skal du ha med effekter? Enig med Amund ang S-gear, en av de beste ampsims jeg har. S-gear blir forøvrig enda bedre hvis du bruker egne såkalte impulses til kabinett. Les mer her: http://www.guitarampmodeling.com/viewforum.php?f=61 Her er iallfall noen du kan teste ut: BIAS: http://www.positivegrid.com/bias-desktop/ KUASSA: http://www.kuassa.com/products/ Ellers går det på om du skal ha clean, rock eller metal eller alt? De fleste plugins har lite effekter med unntak av Guitar rig og Amplitube. Min anbefaling ved fks delay, vil være UBERMOD av valhalla, fantastisk plugin. (alle hans plugin er geniale forøvrig) https://valhalladsp.com/shop/plugins/valhalla-uber-mod/ Vedrørende effekter har du masse gratis også som er bra, men det avhenger av hvilke du trenger og om du bruker windows eller mac.
 3. Har også vært en lang reise gjennom amp sims, og er aldri blitt helt fornøyd selv. Og er på randen til å gi opp hele greia. Var med å beta testa positive grid bias. Var ikke helt imponert da. Har du full versjonen? Har du testa noen custom rigs/profiles? Hvis ja hvordan er du fornøyd? Bruker du det til clean, rock eller metal?
 4. Der er vi helt enige At folk legger lawsuit til i beskrivelsen også vips så stiger den plutselig til uant prisnivå, er jo uhørt, og er vel i bunn og grunn det trådstarter vil til bunns i.
 5. JHS Sweet Tea https://www.jhspedals.com/products/guitar-pedals/sweet-tea/ eller JCM DRIVE http://www.weehbo.com/products/jcm-drive-ltd/ Har ikke testa dem selv, men syns de låter veldig bra på demoer Spørs vel også litt om hvilken distortion lyd man er ute etter? Med tanke på hvilke band man covrer.
 6. Takker Har ikke lyst til å frese i den stratten jeg har så hvis modellen blir aktuell så blir det helelr aktuelt å kjøpe den ferdig uthullet.
 7. Jeg har heller ikke testet alt jeg heller, selv om gjerne skulle ønsket det, men de modellene som folk virkelig lovpriser pleier å stemme. Det er akkurat slike argumenter "Men at japanske "pre-lawsuit" billigproduserte kopigitarer fra begynnelsen av 70-tallet i det hele tatt skal sammenliknes med Gibson gitarer er bare dumt." som gjør at jeg tviler på at du faktisk har testet en skikkelig "high end " (hvis man kan kalle det det) japansk gitar fra den eraen. Snakker ikke da utelukkende om Ibanez her. Send gjerne ballen rett tilbake med spesifikke eksempler. Hva er det som er så spesielt med gibson som skulle gjøre dem så fantastisk mye bedre?
 8. Er vel ikke disse "billige" gitarene vi som snakker varmt om dem heller snakker om. Da kan vi vel i samme slengen ,for en sammenligning til nåtiden, sammenligne billige strat kopier som TTM, vintage, Behringer og alskens kina modeller opp til high end custom som suhr, tyler, grosh osv.. til en Strat USA deluxe og si at alle som lager strat kopier er dritt kvalitet fordi det ikke står Fender på dem? Ibanez sin "kopi" glansperiode i den era vi snakker om var vel fra sent 1974-sent 1980 (før de begynte for fullt med sine artist serier) , da Fujigen begynte samarbeid med maxon (pickuper) og super 70`s pickuper, samt byttet halser, trevare, stemmeskruer osv.. Så de gitarene jeg snakker om er ikke billige kopier med finer. (Har ikke noen kilder på at Ibanez spesifikt brukte dette heller, det var heller Hondo og andre japansk amerikanske merker som stod for den biten) Jeg sier heller ikke at alle modellene var bra, langt derifra. Det jeg argumenterer er de beste fra denne perioden langt ifra er noen billig modeller. Ikke for å være urimelig, og noen jackass her, men jeg betviler de som hardnakket argumenterer mot at alt som ikke heter Gibson er dårlig, har neppe prøvd de modellene jeg snakker om. (ikke at jeg har prøvd alt heller, men jeg har prøvd nok giterer oppover til å gjøre meg formeninger).
 9. Enig i at selve lawsuit merkelappen ikke forsvarer eller sier noe om kvaliteten til et instrument. Jeg må si meg uenig i at kvaliteten steg når de laget sine egne modeller. Vil igjen si det spørs hvilke modeller vi snakker om, slik som med Gibson. I min mening er det mange Gibson modeller både tidligere og nåtids som ikke forsvarer prislappen i det hele tatt.
 10. Enig, det er vel en grunn til at Paul Gilbert eier flere PF modeller av Ibanez?
 11. Nr1: Lawsuit er vel et totalt utvanna ord som brukes over en lav sko. Men lawsuit gitarer regnes vel kun de som er pre lawsuit, før "søksmål", som har eksakt kopi av headstock og logo, og som ikke har serienr? Og det er vel strengt tatt ikke noe salgsargument. Nr 2: Ikke ute etter å starte noen diskusjon på dette, men at de ikke akkurat er superkvalitet er vel litt generalisering, det fantes hundrevis av modeller alt fra tilsvarende billig Epiphone til Gibson custom. Har du personlig testa en high end Ibanez LP "kopi" fra 70 tallet som fks Custom 2660 Custom eller 2471 Custom agent, PF200/400 (angivelig en av favoritt gitarene til Paul Gilbert)? Jeg har en Ibanez 2660 custom vine inlays (regner med at ikke mange har testa den, siden den er ultra sjelden og regnes som "Holy grail") fra 1974 som lett danka ut en Gibson LP Custom med ny pris 30000. (Og jeg er ikke vokst opp på 1970 tallet) Men det finnes selvsagt untak, fordi ikke alt er bra, men du må vite hvilke modeller og årstall du skal kjøpe, likt som med fender og gibson.
 12. Vet du om Clapton kroppene har frest plass til dette på forhånd?
 13. Takker. Problemet er bare å prøve dem, siden ingen i Norges land har dem inne. Suhr er vurdert, har ikke de noe lignende mid boost systemet til fender?
 14. Jeg går med tanker om å investere i en strat (til) og ser på Eric Clapton artist serien (i torino red) Er det noen som har testa disse? Hvis hva syns du on tbx og mid boost systemet? (har testa fender noiseles i en annen fender og jeg liker dem) Hvordan er soft V hals (har aldri testa en v form) i forhold til Fender modern C? Kan soft V sammenlignes med noen andre gitarer? Er kvalitet og spillbarhet merkbart bedre enn enn fks deluxe american serien? Takker..
 15. Ser ingen har svart her. Har du gitt opp? Skal prøve å svare på det jeg kan om Ableton. Det er 3 ting man bør være obs på: 1. Hvilken bit versjon av ableton man har innstallert kontra hvilken versjon plugin er som man innstallerer. Det finnes 32 bit og 64 bit. Hvis du har innstallert 32 bit Ableton så kan du kun bruke 32 bit VST plugins og vice versa. Hvis man da laster ned fks gratis plugins så sørg for at du laster ned rett versjon 2. Hvis du bruker windows 7 eller vista, muligens også windows 8, så kan problemet være at du må starte Ableton som administrator. Alt etter hvilken versjon du har, finn der du har innstalelrt ableton, før versjon 8.3 her: C:\Program Files\Ableton\Live 8.x.x\Program\Live 8.x.x.exeHøyreklikk og kjør som administratorDukker de opp nå? Les evt mer herhttps://www.ableton.com/en/articles/vst-plugins-don-t-show-up-in-live/ 3. Etter at du har åpnet Ableton gå til file og preferences. Gå til file/folder og sjekk at vst folder stemmer med der du har lagt vstene dine.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.